Frits van den Hogen

Frits van den Hogen
Teamleider Q-roc regulier- en herhalingswerk

Bij Heurkens & van Veluw ben ik verantwoordelijk voor de stuurgroep regulier- en herhalingswerk. Kort samengevat betekent dit dat ik verantwoordelijk ben voor de vaste klanten die wekelijks bestellingen sturen.

Tijdens een snuffelstage in 1999 ben ik bij Heurkens & Van Veluw terecht gekomen. Het werken in de fabriek beviel me zo goed, dat ik na deze stage bij Heurkens & van Veluw kwam werken.
Mijn vervolgopleiding werktuigbouwkunde bol 4 sloot perfect aan, waardoor ik tijdens een stage van deze opleiding 3D engineering kon opzetten met Solidworks. Na het behalen van mijn diploma ben ik in vaste dienst op het bedrijfsbureau gaan werken, waar ik mij voornamelijk bezig houd met 3D tekenen en projecten.

Heurkens & van Veluw heeft mij altijd gestimuleerd om mezelf verder te blijven ontwikkelen. Daarom ben ik in 2008 naast mijn werk de Hbo-opleiding technische bedrijfskunde in deeltijd gestart. Tijdens deze opleiding heb ik de minor World Class Performance / Lean Managment gevolgd, waarbij je meer leert over het verhogen van de productiviteit en het reduceren van de doorlooptijd. In 2012 zijn we bij Heurkens & van Veluw gestart  met een pilot Quick Response Manufacturing waarbij het doel is om doorlooptijden van offertes en orders te verkorten en tegelijkertijd de kwaliteit te verhogen. Deze pilot wordt als positief ervaren en biedt (voor mij) nog vele mooie kansen voor de toekomst om verder binnen dit bedrijf te implementeren.

Email: F.vandenhogen@heurkens-veluw.nl
Tel.-direct: +(31) 412-615594