Privacy

Heurkens & van Veluw neemt uw privacy zeer serieus. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website van Heurkens & van Veluw met persoonlijke informatie omgaan. Alle gegevens die door Heurkens & van Veluw worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan Heurkens & van Veluw geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Hoe we uw informatie gebruiken

Wanneer u Persoonlijke Gegevens verstrekt op deze website, gebruiken we die voor het expliciete doel waarvoor deze zijn verzameld. De informatie die wij via onze site aan u vragen is niet meer dan strikt noodzakelijk is om uw informatieaanvraag in goede banen te leiden.

Beveiliging van informatie

We treffen redelijke voorzorgsmaatregelen om uw Persoonlijke Gegevens te beveiligen. Tot alle persoonlijk identificeerbare informatie is slechts beperkt toegang mogelijk teneinde ongeautoriseerde toegang tot, of wijziging of misbruik van de gegevens te voorkomen.