HVN Straaltechniek

HVN Straaltechniek is gevestigd naast Heurkens & van Veluw & verzorgt het finishen van onze RVS en Aluminium producten door middel van keramisch stralen.

Het stralen gebeurt met keramische korrels,  die de oxidehuid en eventuele blauwe lasverkleuring verwijderen. Het oppervlak wordt door het keramisch stralen 4 maal gladder dan met glasparels. Keramisch stralen wordt dus met name voorgeschreven in de voedingsmiddelentechnology om vuilaanhechting op het RVS of Aluminium product te voorkomen.

HVN beschikt over een straalcabine van 15x6 mtr en een hoogte van 4,5 mtr. De cabine is zodanig uitgevoerd dat twee personen tegelijkertijd kunnen stralen. Schraperbanen langs de RVS vloer, verzorgen de afvoer van het straalmiddel.

Voor het ophalen en retour leveren van de te stralen producten beschikt HVN over een kleine vrachtwagen, zodat transport de levertijd niet zal vertragen. Ook het goed verpakken van gestraalde delen vinden wij van groot belang omdat we een goed en onbeschadigd product willen afleveren.

HVN Straaltechniek 
Hunebedstraat 2
5342LK Oss
Tel:       06-23341911
Fax:      0412-649366
Email:    Info@hvn-straaltechniek.nl

website: www.hvn-straaltechniek.nl/