BySprint Fiber 3015

Heurkens & van Veluw beschikt over een plaatlasersnijsysteem gebaseerd op de nieuwste fibertechnologie, de BySprint Fiber 3015 en de bijbehorende software, Bysoft 7.

Deze machine heeft een vermogen van 4kW en snijdt RVS-plaatmateriaal en aluminimum tot 12 mm. Tevens kan de machine materiaal aan dat met een traditionele CO2-laser niet of moeilijk gesneden kan worden zoals messing en koper tot 6 mm. De BySprint Fiber 3015 heeft een maximale positioneringssnelheid van 140m/min en een positioneringsnauwkeurigheid van ongeveer 0,1 mm. De maximale plaatafmeting is 3000 bij 1500 mm.

De BySprint Fiber 3015 behoort tot de lasers met de hoogste energie-efficiŽntie, waardoor het mogelijk is om de operationele kosten laag te houden en veel duurzamer te produceren.

Door de invoering van het bijbehorende sofwarepakket, BySoft 7, kunnen we onze drie Bystronic-lasers sneller en efficiŽnter aansturen en zijn we in staat om de gesneden producten sneller van de lasers te krijgen. Hierdoor worden de levertijden aanzienlijk verkort.