Lasersnijden buis en koker 

Voor het buislasersnijden beschikken wij over een Trumpf TruLaser Tube 7000. Met deze machine kunnen we buislasersnijden tot en met een diameter van 256mm, maar ook vierkante kokers 180x180mm en rechthoekige kokers tot 220x120mm zijn mogelijk.
Er kunnen producten tot 5850mm bewerkt worden, terwijl er zo'n 6500mm ruw materiaal in de machine kan worden ingevoerd voor buissnijden. De machine is uitgerust met een automatisch laad- en ontlaadsysteem. Hierdoor kunnen we het snijproces volledig automatiseren.
Op maat snijden van RVS, Aluminium en Staal
Lasersnijden-online.nl profileert zich als toeleverancier van buis- en kokerproducten. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van RVS, aluminium en staal. Om snel en makkelijk ook zelf een scherpe offerte te kunnen uitbrengen zodat uw klant de beste prijs/prestatie verhouding krijgt, is er nu
lasersnijden-online.nl. Het betreft een tool waarmee u zelf van buis- en kokerproducten kunt berekenen wat de kosten zullen zijn.

WIJ ZIJN SPECIALIST IN HET LASERSNIJDEN VAN BUIS- en KOKERPRODUKTEN.
Snel en efficiënt vervaardigen wij deze producten tegen een concurerende prijs. Mede door ons moderne machinepark, geavanceerde technieken en kundig personeel leveren we feilloos de gevraagde nauwkeurigheid en snelheid. Onze levertijden zijn niet afhankelijk van beschikbaarheid van materiaal; we hebben afspraken met toeleveranciers, zodat we JIT (Just In Time) het buis materiaal tot onze beschikking hebben.

Alles heeft zijn grenzen, de onze zijn:
           • Voor buis lasersnijden: ø 256 maximale product lengte 6000mm, met een wanddikte van 8mm.
           • Voor koker lasersnijden: 180x180 of 220x120 maximale product lengte 6000mm, met een wanddikte van 8mm. 

 
Technische gegevens:
         
max. diameter 256 mm                           
         
max. buismateriaallengte 6500 mm
          max. werkstuklengte 6000 mm
          max. werkstukgewicht 37,5 kg/m
          laser TruFlow 3600 W

Max. materiaaldiktes:                                           
           staal 8 mm
           rvs 8 mm
           aluminium 5 mm


   

Lasersnijden-online.nl is een zusterbedrijf van Heurkens & van Veluw
Om snel en makkelijk ook zelf een scherpe offerte te kunnen uitbrengen zodat uw klant de beste prijs/prestatie verhouding krijgt, is er nu 
lasersnijdenonline.nl