Lasersnijden tot 3 meter

Lasersnijden tot 3 meter

Voor het lasersnijden van platen in standaardafmetingen hebben we een volledig geautomatiseerde installatie. Zij bestaat uit een Bystronic By-speed van 6 kw en een Bystronic By-star van 4 kw. Ze hebben ieder een automatische beladings- en ontladingsunit en automatische wisseltafels. Het magazijn bestaat uit drie torens met ieder 24 cassettes voor nieuw plaatmateriaal en voor het terugleggen van gesneden producten. De gehele installatie werkt volautomatisch.

Lasersnijden metaal met Bystronic By-speed laser

De By-speed laser is speciaal ontworpen voor dunne plaat om deze met extreem hoge snelheden te kunnen lasersnijden. Metaal dat zo dun is, maakt het mogelijk om vliegend in te steken en zo kunnen er meer dan 600 gaatjes per minuut worden gesneden.

De By-cell is de automatische equipement voor het beladen en afnemen van de snijtafels. Het afnemen gebeurt door Ďvingersí onder de plaat te schuiven.
Wanneer een teruglegcassette onder de vingers komt, worden deze weer uit elkaar bewogen zodat de gesneden producten in de cassette terechtkomen. Om te voorkomen dat er krassen op het rvs komen, zijn de vingers voorzien van RVS kogellagertjes.

Wij lasersnijden ook grote platen metaal

Voor het lasersnijden van metaal met grotere afmetingen tot 8000x2500mm hebben we de beschikking over een Bystronic lasersnijmachine 3,5 kw.

Als u vragen heeft over lasersnijden, of over bijvoorbeeld buissnijden, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!!