Kom werken bij Heurkens & van Veluw

  • over-ons-3-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg

Heurkens & van Veluw is één van de grootste metaalbewerkingsbedrijven van Nederland. Dit betekent dat we zeer variërende opdrachten doen voor zowel grote als kleine klanten. Deze klanten bevinden zich voor het grootste deel binnen Nederland. Hier en daar hebben we klanten in het buitenland zitten. Daarom zijn onze orders en werkzaamheden van verschillende grootte en moeilijkheidsgraad. Maar geen enkele opdracht is ons te groot! Wij zijn de specialist op:

✔ Plaatbewerking      ✔ Metaalbewerking      ✔ 3D lasersnijden      ✔ Buis en koker snijden

De kracht van Heurkens & van Veluw

Het grootste deel van het rvs metaalwerk wordt in onze eigen hallen gedaan. Dit betekent dat we rvs maatwerk producten leveren. Onze ultieme kracht! Eventueel voeren we in overleg met de klant value-engineering uit op zijn producten. Als specialist in het rvs plaatwerk en metaalbewerking nemen we dus veel uit handen van de klant. Dit betekent veel zelfstandigheid en een enorme kans om iets bijzonders te maken van je werk.

  • werken-bij-1-vacatures-heurkens-en-van-veluw.jpg
  • projecten-3-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg

De beste machines

Werk jij graag met machines? Dan zal je het leuk vinden om te horen dat Heurkens & van Veluw werkt met de nieuwste en snelste lasersnijmachines, kantbanken en lasrobots. Erg gaaf als je onze nieuwe Bystronic Bysprint Fiber 6kW bijvoorbeeld ziet. Heurkens & van Veluw wil voorop lopen met innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. Dit betekent dus de nieuwste, snelste en zuinigste machines en tools op onze werkvloer. Zo haal je nog meer plezier uit je werk bij ons.

Werken bij Heurkens?

Heurkens & van Veluw is een toeleverancier gespecialiseerd in metaalbewerking. In ons moderne machinepark van zo’n 8000 m2 gebruiken we verschillende technieken. Omdat elke uitdaging om een andere aanpak vraagt, werken we met verschillende teams met iedereen een eigen specialisme.

bekijk onze vacatures ▸
  • neem-contact-op-werken-bij-heurkens-en-van-veluw.png
Scroll naar boven