Lassen met hoogwaardige lasapparatuur

Met behulp van speciale lasapparatuur hebben we zeer snel en efficiënt uw product klaar. Voor uw lasopdrachten beschikken wij over veertig handlassers en drie lasrobots. Dit maakt het niet alleen makkelijk uw product te reproduceren, maar ook om de beste kwaliteit op te leveren. Onze handlassers lassen namelijk het resultaat tot de hoogste kwaliteit!

Wat wordt er bedoelt met lassen?

Doormiddel van lassen worden materialen aan elkaar verbonden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van druk en warmte. De materialen die worden samengevoegd worden vloeibaar gemaakt. De materialen die vloeibaar samen gevoegd worden gaan zo een zeer stevige verbinding aan. Ook kan bij lassen gebruik worden gemaakt van verschillende soorten toevoegmateriaal. Deze toevoegmaterialen hebben invloed op de las, maar ook op het lasproces zelf. Het gevolg is een permanente en niet uitneembare verbinding.

"nauwkeurige aanpak in zowel de voorbereiding als in de uitvoering"

MIG, TIG en andere lastechnieken

Bij Heurkens & van Veluw lassen we met verschillende technieken. Een daarvan is MIG lassen. Bij dit lasproces lassen we een draad met behulp van een inert gas. Deze draad zorgt enerzijds voor de elektrode en anderzijds voor de fusering van beide onderdelen. Onze tweede lastechniek, TIG lassen, wordt zowel met als zonder toevoegmateriaal uitgevoegd. Dit is volledig afhankelijk van uw wensen. Met temperaturen tussen de 6000 en 7000 graden Celsius wordt deze techniek veel gebruikt voor dunne metaalplaten.

Waarom lassen bij Heurkens & van Veluw?

Het lassen vereist een hoge en nauwkeurige aanpak in zowel de voorbereiding als in de uitvoering. Tijdens het lassen van rvs krimpt het oppervlak lichtelijk. Hierdoor kunnen onderdelen kromtrekken. Natuurlijk wilt u de eerste keer de producten goed gelast hebben. In dat geval is gekwalificeerd personeel nodig met de juiste gereedschappen en spantafels. Middels de beste apparatuur, gereedschappen en certificering gaan wij productief en veilig te werk. Zo realiseren we uw product met ons bedreven personeel en de beste lastechnieken!

Online offerte

In slechts 5 stappen plaatst u een offerte van uw plaatonderdelen.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
  • impressie-lassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • impressie-lassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-4.jpg
  • impressie-lassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-3.jpg
  • impressie-lassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-2.jpg

Meer informatie over Lassen?

Wilt u uw complete lasopdracht van A tot Z uitbesteden? Dan is Heurkens & van Veluw uw meest ideale partij. Wij rvs lassen volledig en volwaardig uw eindproduct tot de beste kwaliteit! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gelijk contact met ons op.

ja, ik heb interesse ▸
Scroll naar boven