Over ons

  • over-ons-1-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg

Ontstaan vanuit passie en ondernemerschap

Heurkens & van Veluw is in 1998 opgericht in Nistelrode. De voormalige eigenaren zagen een tekort aan toeleveranciers van RVS plaatwerk en besloten een eigen bedrijf hierin op te starten. In 2007 is Heurkens & van Veluw verhuisd naar de huidige locatie op het industrieterrein “Vorstengrafdonk” in Oss. Sinds december 2018 zijn wij een onderdeel van de Dumaco groep. Dumaco bestaat uit totaal 7 productielocaties, met ieder zijn eigen exptertise, en is de grootste plaatwerk toeleverancier van Nederland.

Productielocatie van 8.000 m2

In Nistelrode opende Heurkens & van Veluw de eerste locatie met 3 personeelsleden, een plaatlaser en een kantbank. Door een constante jaarlijkse groei beschikken wij momenteel over 8000m2 werkvloer, werken wij met een team van 130 mensen aan opdrachten voor ruim 350 verschillende klanten.

  • over-ons-2-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg
  • historie 4 ons bedrijf en veluw

Heurkens & van Veluw cultuur

Bij Heurkens & van Veluw vinden we zelfstandigheid belangrijk. Dat betekent dat we onze medewerkers veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid geven. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat in de praktijk het beste werkt of waar het nog beter kan. Ze krijgen daarom ook de ruimte om hun eigen inzichten en ideeën toe te passen binnen hun eigen team. Meer weten over onze manier van werken? Lees dan meer over onze werkwijzen.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Meer weten over Heurkens & van Veluw?

Nieuwsgierig naar ons bedrijf? Wilt u Heurkens & van Veluw beter leren kennen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer! Of neem een kijkje op de contactpersonen pagina. Hier stellen we een flink aantal medewerkers aan u voor.

neem contact met ons op ▸
  • neem-contact-op-projecten-heurkens-en-van-veluw.png
Scroll naar boven