Rvs zetwerk op maat

Heeft u een grote order waarin het metaal gezet moet worden? Met onze kantbanken brengen we eenvoudig hoeken aan in uw metaal. Deze twaalf kantbanken kunnen met variërende werkbreedtes snel en effectief in worden gezet voor uw zetwerk. Zo kunnen onze twee grootste kantbanken van 400 ton, RVS-304 van 6 mm dik tot een lengte van wel 6000 mm verwerken!

Wat is zetwerk precies?

Bij rvs zetten brengen we met behulp van een kantbank een hoek in het product. Deze buigingen zijn vaak noodzakelijk en zorgen voor een sterker en steviger eindproduct. Gewoonlijk maken we bij zettingen haakse hoeken. Echter wij kunnen ook radiussen door middel van veelzettingen te maken, plettingen aan brengen en verlopen van rond op rond, en rond op vierkant realiseren. Voor alle high mix & low volume programmeren onze zetters zelf hun kantbank.

De voordelen van rvs zetwerk

Rvs zetten is een vereiste handeling in veel projecten om te komen tot een eindresultaat. Door de verschillende kantbanken hebben ruime mogelijkheid om verschillende opdrachten tegelijk uit te voeren. Hierdoor kunnen we snel en effectief uw producten zetten. Zowel machinaal als met de hand. Zo beschikt elke bank over de juiste uitrusting voor een ideale afhandeling van elk rvs tussenproduct.

"buigingen zijn vaak noodzakelijk en zorgen voor een sterker en steviger eindproduct"

De LVD kantbank en het toolcenter

Voor de producten uit de categorie “High mix, low volume” is onze nieuwe LVD kantbank met toolcenter zeer geschikt door zeer lage steltijd per product. Met deze machine zijn wij in staat om onderdelen offline te programmeren voor het zetten. Tevens worden bij het inladen van uw zetprogramma standaard de juiste gereedschappen automatisch ingeladen. De machine controleert na het zetten zelf de hoek met de ingebouwde laser.

Uw producten zetten bij Heurkens & van Veluw

Bij Heurkens & van Veluw wordt naast rvs ook staal en aluminium gezet. Voor het zetten van staal en rvs wordt gebruik gemaakt apart gereedschap om onderlinge besmetting zoals roest te voorkomen. Ook zijn al onze kantbanken voorzien van CNC (Computer Numerical Control) gestuurde achteraanslagen, hoekinstellingen en bomberingen. Heeft u kleinere producten om te zetten? Dan gebruiken we hef- en schaartafels wat resulteert in een uiterst snelle handeling. Voor grotere en zwaardere opdrachten gebruiken we kantelbare vacuümheffers met bovenloopkranen. Hiermee kunnen wij plaatwerk van 6 mm op een lengte van 6000 mm zetten.

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
  • impressie-zetten-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • impressie-zetten-technieken-heurkes-en-van-veluw-3.jpg
  • impressie-zetten-technieken-heurkes-en-van-veluw-2.jpg
  • impressie-zetten-technieken-heurkes-en-van-veluw-6.jpg
  • impressie-zetten-technieken-heurkes-en-van-veluw-5.jpg
  • impressie-zetten-technieken-heurkes-en-van-veluw-4.jpg
  • impressie-zetten-technieken-heurkes-en-van-veluw-7.jpg

Meer informatie over zetwerk?

Bent u geïnteresseerd in het zetten van uw metaalproducten? Wij bieden u de beste service en een product van top kwaliteit. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven