Lassen met de beste technieken

Met de vele technieken die we bij Heurkens & van Veluw meester zijn kunnen wij ook uw producten lassen. Met ervaren handlassers, onze voorgeprogrammeerde lasrobots en het puntlassen van kleinere onderdelen, hebben we altijd een lastechniek die geschikt is om uw product te maken.

technieken-lassen-heurkens-en-van-veluw.png

TIG lassen

TIG lassen zetten we voornamelijk in wanneer een lasverbinding nauwkeurig én stevig moet zijn. Met deze techniek bereiken we een zeer hoge laskwaliteit.
lees meer ▸
technieken-lassen-tig-lassen-heurkens-en-van-veluw.png

MIG/MAG lassen

MIG en MAG lassen zijn populaire lastechieken om automatisch te lassen, met een hoge kwaliteit. MIG zetten we in voor RVS en aluminium, MAG voor staal.

lees meer ▸
technieken-lassen-lasrobots-heurkens-en-van-veluw.png

Geprogrammeerde lasrobots

Heeft u meerdere identieke producten die gelast moeten worden? Dan is het goed om deze klus uit te besteden aan onze lasrobots. Zo produceren we op een hoog tempo. Uw tussen- en eindproducten zijn in een mum van tijd klaar!

lees meer ▸
technieken-puntlassen-heurkens-en-van-veluw.png

Vakkundig puntlassen

Onze ervaren medewerkers hebben speciale puntlasapparatuur beschikbaar om uw tussen- en eindproducten op te leveren volgens de hoogste standaard. Met de juiste parameters ingesteld kunnen wij de producten zeer secuur puntlassen.

lees meer ▸

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
Scroll naar boven