Rvs stralen van uw producten

Wilt u roest verwijderen van rvs of heeft uw product behoefte een bijzonder glad oppervlak? Dan is rvs stralen een goede optie. Door middel van keramisch stralen verwijderen we de oxidehuid en eventuele blauwe lasverkleuring. Met deze finishing zorgt rvs stralen voor een bijzonder glad en kwalitatief eindproduct.

Wat is rvs stralen?

Rvs stralen is het finishen van (las)producten. We gebruiken keramische korrels voor het stralen van rvs. Zo kunnen we roest verwijderen van rvs én verwijderen we direct eventuele lasverkleuringen. Met keramisch stralen wordt het oppervlak zelfs 4 keer gladden dan met glasparels. Om die reden is het stralen van rvs vooral gewild in de voedingsindustrie; door rvs te stralen minimaliseren we de kans op vuilaanhechting.

De voordelen van rvs stralen

Het rvs stralen van uw producten heeft qua look & feel vele voordelen. Zo voelt het materiaal veel gladder aan en krijgt het oppervlakte een matte look. Na het stralen van het product is over het algemeen te zeggen dat deze van aanzienlijk betere kwaliteit is. Niet alleen in het aanzicht en de touch van het product, maar ook de vuilaanhechting is dan geminimaliseerd. Zo bent u verzekerd van een top product!

Uw producten rvs stralen bij HVN

Kiest u voor rvs stralen? Dan gaat Zusterbedrijf HVN aan de slag. In een straalcabine van 90 m² kunnen we uw producten snel stralen. In de cabine werken we met twee medewerkers tegelijk, dat is wel zo efficiënt. Het resultaat is een vakkundig verpakt eindproduct van topkwaliteit. Bent u geïnteresseerd of wilt u vrijblijvend meer informatie over roest verwijderen van rvs? Wij helpen u graag verder!

neem contact op met HVN ▸

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
Scroll naar boven