Werkwijze Heurkens & van Veluw

  • werkwijzen-1-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg

Heurkens & van Veluw is een toeleverancier gespecialiseerd in metaalbewerking. We bewerken RVS, staal en aluminium. In ons moderne machinepark van zo’n 8000 m2 gebruiken we verschillende technieken. Geen enkele vraag is voor ons te groot óf te klein. Omdat elke uitdaging om een andere aanpak vraagt, werken we met verschillende teams met iedereen een eigen specialisme. Lees hieronder meer over onze diensten.

Parts

Metalen onderdelen nodig? Hiermee helpen wij u graag. Met ons moderne machinepark en flexibele instelling kunnen wij altijd aan uw vraag voldoen. Ook als u te maken heeft met grote volumes, een strakke deadline of bijzondere werkwijze. Parts, bij onze klanten bekend als team blauw, helpt u graag!

lees meer over Parts ▸
  • werkwijzen-team-parts-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg
  • werkwijzen-team-projects-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg

Projecten

Zoekt u een partner in metaalbewerking voor een project? Team geel gaat uw uitdaging graag aan. Bij Heurkens & van Veluw zijn we gespecialiseerd in intensieve projecten en begeleiding. We hebben ervaring met unieke projecten, van metalen kunstwerken tot het meebouwen aan station Hoog Catharijne in Utrecht.

lees meer over Projecten ▸

Repeat Parts

Voor grote corporates zijn wij dé partner in metaalbewerking. Besteed het bewerken van RVS, staal of aluminium aan ons uit en team oranje ontzorgt u volledig. U krijgt één vast aanspreekpunt dat alles voor u regelt. Ook als u op korte termijn wil opschalen. Met ons moderne machinepark, jarenlange ervaring en de beste specialisten zorgen wij voor de allerbeste kwaliteit.

leer meer over Repeat parts ▸
  • werkwijzen-team-repeat-parts-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg
  • werkwijzen-team-innovations-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg

Innovaties in metaalbewerking

Ons innovatieteam focust volledig op innoveren en optimaliseren. Omdat dit team geen productie hoeft te draaien, hebben zij alle tijd om nieuwe machines, technieken en werkwijzen te onderzoeken. Zo voegen we slimme oplossingen toe en zorgen we voor effectieve automatiseringsprogramma’s. In uw voordeel!

lees meer over het Innovatieteam ▸

De Quick Response Manufacturing-filosofie

Met de Quick Response Manufacturing-filosofie (QRM) optimaliseren we onze werkprocessen. Zo kunnen we snel kwaliteit leveren met een hoge leverbetrouwbaarheid. De teams (Q-ROC’s) die hierboven staan beschreven hebben ieder een of meerdere productiecellen, waar het team eigen klanten van A tot Z bedient. In elke productiecel werken 10 tot 12 mensen. Meer weten over deze manier van werken?

lees dan ons blog ▸
Scroll naar boven