Buis lasersnijden naar top kwaliteit

Zoekt u een metaalbedrijf om uw buizen te laten snijden? Dan helpen wij u graag verder! Het buis lasersnijden gaat op hoge snelheid, zeer efficiënt en met uiterst precisie. Uw buizen mogen daarbij een lengte hebben van 6500mm en doorsnee van tot wel 256mm. Dat alles ook nog eens volledig geautomatiseerd!

Hoe werkt buis lasersnijden?

Bij Heurkens & van Veluw kunnen wij verschillende soorten buizen voor u op maat lasersnijden. Zo lasersnijden we buizen van rvs, aluminium en staal tot een tussen- of eindproduct. Om uw buizen te snijden en te bewerken gebruiken wij de Trumpf TruLaser Tube 7000. Deze machine is in staat snel en efficiënt uw product te vervaardigen.

"een volledig geautomatiseerd systeem dat snel en efficiënt werkt"

De voordelen van buis lasersnijden

Door de lasersnij acties van de TruLaser 7000 is het buis lasersnijden en koker lasersnijden zeer snel gedaan. Daarom is de lasersnijder gekoppeld aan een automatisch laad- en ontlaadsysteem. Hierdoor worden de buizen en kokers snel in en uit de machine geladen wanneer deze bewerkt zijn. Vervolgens worden ze op een cassette geplaatst en zijn ze klaar voor verdere bewerking of transport. Het resultaat is een volledig geautomatiseerd systeem dat snel en efficiënt werkt.

Liever koker lasersnijden

Naast het bewerken van buizen, lasersnijden wij ook vierkante en rechthoekige kokers. Net als de buizen kunnen wij deze kokers tot 6500mm lasersnijden. De afmetingen voor het bewerken van kokers verschillen wel met die van de buis. Met 180 x 180mm (vierkant) en 120 mm x 220mm (rechthoekig) komen ze in de buurt van de 256mm ø. Hieronder vindt u een totaaloverzicht van de afmetingen van buizen en kokers die door onze machine bewerkt kunnen worden.

Afmetingen buizen en kokers:

Vorm Afmetingen Maximale lengte Wanddikte
Buis (rond) 256mm ø 6000mm 8mm
Koker (vierkant) 180mm x 180mm 6000mm 8mm
Koker (rechthoek) 220mm x 120mm 6000mm 8mm

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
  • technieken-lasersnijden-buis-en-koker-lasersnijden-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • technieken-lasersnijden-buis-en-koker-lasersnijden-heurkes-en-van-veluw-3.jpg
  • technieken-lasersnijden-buis-en-koker-lasersnijden-heurkes-en-van-veluw-6.jpg
  • technieken-lasersnijden-buis-en-koker-lasersnijden-heurkes-en-van-veluw-4.jpg
  • technieken-lasersnijden-buis-en-koker-lasersnijden-heurkes-en-van-veluw-2.jpg
  • technieken-lasersnijden-buis-en-koker-lasersnijden-heurkes-en-van-veluw-5.jpg

Meer informatie over lasersnijden?

Het buis lasersnijden of koker lasersnijden van uw producten is zeer snel gedaan. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor? Vraag dan nu een offerte aan. Liever contact met ons opnemen? Wij helpen u graag verder!

ja, ik heb interesse ▸
Scroll naar boven