Uw metaalproduct lasersnijden

Waar vroeger metaal nog gesneden moest worden met de hand hebben we tegenwoordig supersnelle machines. Lasersnijden is dan ook meer en meer geautomatiseerd door de jaren heen. Hier spelen onze volledig geautomatiseerde lasersnij-installaties op in als geen ander. Deze bewerken en snijden: rvs, staal, aluminium en met mindere mate koper en messing zeer efficiënt!

Wat is het lasersnijden van metaal?

Het snijden van aluminium, staal en rvs gebeurt met een krachtige vezellaser. De lichtstraal van de laser wordt gegenereerd door onze Bystronic lasersnijmachines. Doormiddel van de fiberkabel komt de gegenereerde straal uiteindelijk bij de lasersnijkop. In deze kop zit een lens die de lichtstraal bundelt tot een zeer sterke laserstraal van 0,2mm. Dit geeft de laser genoeg vermogen om dunne tot matig dikke metalen platen te bewerken. Zo hebben wij zeer snel en heel nauwkeurig uw (tussen)producten gesneden!

"onze machines zijn dag en nacht aan het werk om te lasersnijden"

Lasersnijden met onze Bystronic installaties

Onze drie Bystronic laser installaties zijn speciaal ontworpen voor metaalplaten. Deze machines kunnen afmetingen van 3000x1500mm en van 6000x2000mm lasersnijden. Tevens biedt de dikte tot wel 20 mm vele mogelijkheden! Zo boeken wij efficiënt en op hoge snelheid voor u de beste resultaten. Snelheden van dit apparaat kunnen namelijk oplopen tot 10 gaatjes per seconde! Na bewerking worden de laserinstallaties automatisch opnieuw voorzien van platen. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd!

Waarom lasersnijden bij Heurkens & van Veluw?

Bij Heurkens & van Veluw bieden wij u de beste service. Dit maken we waar door flexibel te zijn, ver voor te lopen op de technologie en maatwerk te leveren. Zo beschikken we over drie verschillende Bystronic laser installaties die elke klus kunnen klaren. Deze machines zijn dag en nacht aan het werk om te lasersnijden. Het resultaat? Uw bestelling binnen de kortste tijd klaar!

Online offerte

In slechts 5 stappen plaatst u een offerte van uw plaatonderdelen.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-2.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-3.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-4.jpg

Alle voordelen op een rijtje:

✔ Uw (tussen)product op maat
✔ De beste service en flexibiliteit
✔ Vooruitstrevend op technisch gebied
✔ Toonaangevend onder toeleveranciers
✔ Alle metaalbewerking onder een dak
✔ 3 Bystronic plaatlasers
✔ Lasersnijden tot max. 6000x2000

Meer informatie over lasersnijden?

Ons volledig geautomatiseerde systeem geeft veel mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in het lasersnijden van uw product(en)? Neem dan gratis contact met ons op voor meer informatie.

ja, ik heb interesse ▸
Scroll naar boven