Plaat lasersnijden

Bent u op zoek naar plaatmateriaal op maat? Onze geautomatiseerde lasersnijmachines snijden efficiënt door materialen zoals rvs, staal, aluminium en koper heen. Onze machines zijn dag en nacht aan het werk – zo kunnen we uw plaat op maat snel leveren.

Van aluminium tot rvs plaat op maat

Voor het snijden van staal, rvs, messing, koper en aluminium platen maken we gebruik van een krachtige vezellaser. De lasersnijkop produceert een zeer sterke laserstraal van 0,2 mm. Dit geeft de laser genoeg vermogen om platen te lasersnijden, in verschillende diktes. Op deze manier kunnen we snel en nauwkeurig uw plaatmateriaal op maat snijden. Wilt u meer weten over onze platen op maat? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag met advies.

"Snelle levering van plaatmateriaal op maat, door de inzet van innovatieve lasersnij technieken"

Plaat lasersnijden met onze Bystronic installaties

Onze drie Bystronic lasersnijmachines zijn speciaal ontworpen om plaatmateriaal op maat te snijden. Deze machines kunnen afmetingen van 3000x1500mm en van 6000x2000mm lasersnijden. Tevens biedt de dikte tot wel 20 mm vele mogelijkheden. Zo boeken wij efficiënt en op hoge snelheid voor u de beste resultaten, snelheden van dit apparaat kunnen namelijk oplopen tot 10 gaatjes per seconde! Na bewerking worden de laserinstallaties automatisch opnieuw voorzien van platen. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd!

Waarom een plaat op maat van Heurkens & van Veluw?

Voor plaatmateriaal op maat bent u bij Heurkens & van Veluw aan het juiste adres. Onze professionele lasersnijmachines zijn dag en nacht aan het werk om platen op maat te snijden: van rvs op maat tot staal op maat. Zo kunnen we uw plaatmateriaal op maat altijd snel leveren! Service en flexibiliteit staan bij ons altijd hoog in het vaandel.

"Onze lasersnijmachines zijn speciaal ontworpen voor plaat lasersnijden"

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-2.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-3.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-4.jpg

Voordelen plaat op maat:

✔ Uw (tussen)product op maat snel bestellen
✔ De beste service en flexibiliteit
✔ Vooruitstrevend op technisch gebied: 3 Bystronic plaatlasers
✔ Toonaangevend onder toeleveranciers
✔ Alle metaalbewerking onder een dak
✔ Plaat lasersnijden tot max. 6000x2000

Meer informatie over lasersnijden?

Bent u geïnteresseerd in het lasersnijden van uw platen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag verder met advies.

ja, ik heb interesse ▸

Hieronder vindt u een overzicht van de standaardafmetingen waar wij mee snijden:

Tot 4 meter Tot 6 meter
2000 x 1000mm 6000 x 1500mm 
2500 x 1250mm 6000 x 2000mm
3000 x 1500mm
4000 x 1500mm
4000 x 2000mm
Scroll naar boven