Rvs stralen van uw producten

Om uw rvs en aluminium te finishen kunnen wij het oppervlak van deze producten keramisch stralen. Door deze rvs te stralen verwijderen we de oxidehuid en eventuele blauwe lasverkleuring. Wanneer de producten dan keramisch gestraald zijn, heeft u een schitterend eindresultaat.

Wat is keramisch stralen eigenlijk?

Het keramisch stralen is het finishen van RVS of aluminium (las)producten. Het stralen gebeurt met keramische korrels, die de oxidehuid en eventuele lasverkleuringen verwijderen. Het oppervlak wordt door het keramisch stralen 4 maal gladder dan met glasparels. Keramisch stralen wordt dus met name voorgeschreven in de voedingsindustrie om vuilaanhechting op het rvs of aluminium product te minimaliseren.

"een schitterend eindresultaat"

De voordelen van rvs stralen

Het rvs stralen van uw producten heeft qua look & feel vele voordelen. Zo voelt het metaal veel gladder aan en krijgt het oppervlakte een matte look. Na het stralen van het product is over het algemeen te zeggen dat deze van aanzienlijk betere kwaliteit is. Niet alleen in het aanzicht en de touch van het product, maar ook de vuilaanhechting is dan geminimaliseerd. Zo bent u verzekerd van een top product!

Uw producten stralen bij HVN

Ons zusterbedrijf HVN beschikt over straalcabine van 90 m². Hier kunnen zij u producten snel bestralen. De cabine is namelijk zodanig ingericht dat twee medewerkers tegelijkertijd aan de slag kunnen. In de ruimte zijn schraperbanen aangebracht langs de rvs vloer die het straalmiddel en het residu van de gestraalde producten afvoeren. Alle producten worden voor aflevering ontdaan van het straalmiddel en vervolgens vakkundig verpakt.

neem contact op met HVN ▸

Online offerte

In slechts 5 stappen plaatst u een offerte van uw plaatonderdelen.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸

Meer informatie over stralen?

Heeft u metaalproducten die gestraald moeten worden? Ons zusterbedrijf HVN is gelegen in hetzelfde pand en helpt u graag verder. Voor meer info vindt u op de site van HVN.

hvn-straaltechniek.nl ▸
Scroll naar boven