Metaalbewerkingen met beste technieken

Nadat de producten op maat zijn gesneden kan Heurkens & van Veluw de nodige bewerkingen doen om het product verder te ontwikkelen. Hierbij kunt u denken aan bewerkingstechnieken als het zetten en walsen van metaal en het plaatsen van PEM-inserts. Bij Heurkens & van Veluw kunt u zeker zijn van hoogstaande kwaliteit na de bewerkingen.

technieken-bewerkingen-zetten-heurkens-en-van-veluw.png

Zetten van uw metaalproducten

Met behulp van onze geavanceerde kantbanken van wel 400 ton kunnen wij diverse soorten metaal eenvoudig zetten. In dit proces brengen we hoeken aan in het metaal voor een subliem eindproduct. Na het kanten kunnen we het product verder afwerken of voorzien van PEM-inserts.

lees meer ▸
technieken-bewerkingen-walsen-heurkens-en-van-veluw.png

Walsen van uw metaalproducten

Met walsen brengen we buigingen en rondingen in de producten. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld een plaat walsen tot een buis. De walsmachines kunnen platen verwerken met diktes tot wel 270mm. Zo walsen verschillende metaalsoorten tot het beste resultaat.

lees meer ▸
technieken-bewerkingen-pem-inserts-heurkens-en-van-veluw.png

PEM-inserts plaatsen in uw producten

Door in tijdens de productie kleine inpersboutjes, moertjes, draadstiften en stekkertjes te plaatsen, zorgen we ervoor dat de onderdelen later snel in elkaar kunnen worden gezet. Een zeer effectieve techniek om het productieproces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Met deze plug & play methode bent u verzekerd van een snelle opbouw!

lees meer ▸

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
Scroll naar boven