Lasersnijden met de beste technieken

Bij Heurkens & van Veluw zijn we al jarenlang gespecialiseerd in metaal lasersnijden. Elke dag draaien onze geavanceerde machines en werkt ons ervaren personeel aan het lasersnijden van verschillende metaalproducten. Of dit nou kleine of grote platen, buizen en kokers zijn. Voor al uw lasersnijwerk kunt u bij ons terecht.

technieken-plaat-lasersnijden-heurkens-en-van-veluw.png

Plaat lasersnijden met kwaliteit

Het lasersnijden van metalen platen gebeurt met behulp van onze grote lasersnijmachines. Met volledig geautomatiseerde lasersnij-machines snijden we rvs, staal, aluminium en andere metalen zeer efficiënt!

lees meer ▸
technieken-lasersnijden-buis-en-koker-heurkens-en-van-veluw.png

Buis- en kokerlasersnijden

Het lasersnijden van buizen en kokers is al jaren een specialiteit van Heurkens & van Veluw. Tegenwoordig worden de buizen en kokers grotendeels automatisch gesneden. Wij snijden rvs, staal, aluminium en andere metalen tot de beste tussen- en eindproducten.

lees meer ▸
technieken-lasersnijden-formaten-heurkens-en-van-veluw.png

Lasersnijden met verschillende formaten

Bij Heurkens & van Veluw kunnen we vele verschillende formaten platen, buizen en kokers snijden. Met behulp van onze efficiënte en zeer krachtige laserinstallaties bewerken wij binnen no time uw product. Met lengtes tot 6000mm voor de platen en 6500mm voor buizen en kokers zijn de mogelijkheden ongekend.

lees meer ▸

Online offerte

In slechts 5 stappen plaatst u een offerte van uw plaatonderdelen.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸

Lasersnijden met verschillende formaten

Bij Heurkens & van Veluw beschikken we over de juiste machines om uw platen te lasersnijden tot 6 meter. Voor deze bewerkingen gebruiken wij drie laserinstallaties. Deze grote en geavanceerde installaties werken met zeer snelle en efficiënte technieken. Zo is uw (tussen)product zeer snel vervaardigd.

Waarom lasersnijden tot 6 meter?

Met behulp van onze efficiënte en zeer krachtige laserinstallaties bewerken wij binnen no time uw product. Niet gek want onze laserinstallatie heeft een vermogen van 6 kW. Zo snijdt hij onder andere stalen, rvs en aluminium platen tot 6 meter zeer eenvoudig. Afhankelijk van het materiaal kunnen metalen platen met een dikte tot wel 25mm zonder problemen met de laser gesneden worden.

"snel, precies en secuur werk!"

Welke voordelen heeft lasersnijden tot 6 meter?

Na het lasersnijden van de 6 meter lange plaat zijn uw producten uiterst precies gesneden. Vervolgens vindt een geheel automatisch proces plaats. De gesneden plaat belandt namelijk in een ‘cassette’ waarna de volgende plaat wordt ingeladen. Tevens worden krassen op de platen voorkomen door de rvs kogellagertjes door onze zelf ontworpen beladings- en ontladingssysteem. Kortom snel, precies en secuur werk!

Grotere platen lasersnijden

Sinds januari 2018 hebben wij de spiksplinternieuwe Bystronic Bysprint Fiber 6kW in onze productiehallen staan. Deze laserinstallatie tilt het lasersnijden naar een hoger niveau. Met zijn efficiënte manier van werken kan hij met een verwaarloosbare foutmarge zeer secuur lasersnijden. Het is een echte krachtpatser die moeiteloos langere producten bliksemsnel uit de plaat snijdt!

Hieronder vindt u een overzicht van de standaardafmetingen waar wij mee snijden:

Tot 4 meter Tot 6 meter
2000 x 1000mm 6000 x 1500mm 
2500 x 1250mm 6000 x 2000mm
3000 x 1500mm
4000 x 1500mm
4000 x 2000mm
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-3.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-4.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-2.jpg

Dit zijn de voordelen van lasersnijden op een rijtje:

✔ Snelle bewerking door de 4kW of 6kW laserbron
✔ Lage gebruikerskosten en weinig stroomverbruik
✔ Continuïteit door een volledig geautomatiseerd proces
✔ Geen lasergas nodig

Meer informatie over lasersnijden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om uw product te laten lasersnijden tot 3 meter? Of wilt u lange platen lasersnijden tot 6 meter? Laat het ons weten! U kunt gratis contact met ons opnemen of een offerte versturen.

ja, ik heb interesse ▸
Scroll naar boven