Lasersnijden met de beste technieken

Bij Heurkens & van Veluw beschikken we over jarenlang ervaring met lasersnijden. Onze geavanceerde lasersnijmachines draaien elke dag, waarbij er veel verschillende materialen en formaten voorbijkomen. Van het lasersnijden van staal tot aluminium en van buizen tot platen: voor al uw lasersnijwerk kunt u bij ons terecht.

technieken-plaat-lasersnijden-heurkens-en-van-veluw.png

Plaat lasersnijden met kwaliteit

Het lasersnijden van platen gebeurt met behulp van onze grote lasersnijmachines. Deze volledig geautomatiseerde machines snijden efficiënt door materialen zoals rvs, staal, aluminium en koper heen.

lees meer ▸
technieken-lasersnijden-buis-en-koker-heurkens-en-van-veluw.png

Koker- en buislasersnijden

Buislasersnijden en het lasersnijden van kokers zijn een echte specialiteit van Heurkens & van Veluw. De buizen en kokers worden grotendeels automatisch gesneden. We snijden diverse materialen tot de beste tussen- en eindproducten.

lees meer ▸
technieken-lasersnijden-formaten-heurkens-en-van-veluw.png

Lasersnijden op maat

Wilt u een staalplaat op maat laten snijden? Of een ander materiaal? Met behulp van onze efficiënte en zeer krachtige lasersnijders bewerken wij binnen korte tijd uw producten. Met lengtes tot 6000mm voor platen en 6500mm voor buizen en kokers zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.

lees meer ▸

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸

Van RVS tot aluminium lasersnijden

Met onze lasersnijmachines kunnen we diverse soorten materialen eenvoudig bewerken. Denk bijvoorbeeld aan het lasersnijden van metaal, staal, aluminium en koper. Naast deze verschillende materialen snijden we met een lasercutter ook diverse vormen zoals plaatmateriaal, buizen en kokers. 

De kracht van onze lasersnijmachines

Bij Heurkens & van Veluw beschikken we over de juiste lasersnijmachines om uw platen te lasersnijden tot wel 6 meter. Voor deze bewerkingen maken we gebruik van 3 laserinstallaties. Deze  geavanceerde installaties werken met zeer snelle en efficiënte technieken. Met een vermogen van 6 kW snijdt een lasermachine zo door staal, RVS en aluminium platen. Afhankelijk van het materiaal kunnen metalen platen met een dikte tot wel 25mm zonder problemen met de laser gesneden worden.

Grotere platen lasersnijden

Sinds januari 2018 hebben wij de nieuwe Bystronic Bysprint Fiber 6kW lasersnijder in onze productiehal staan. Deze laserinstallatie tilt het lasersnijden naar een hoger niveau. Door de efficiënte manier van werken kan deze machine met een verwaarloosbare foutmarge zeer secuur lasersnijden. Het is een echte krachtpatser die moeiteloos grotere producten snel uit de plaat snijdt.

Proces na het lasersnijden

Na het lasersnijden zijn uw producten uiterst precies gesneden. Vervolgens vindt er een geheel automatisch proces plaats. De gesneden plaat belandt namelijk in een ‘cassette’ waarna de volgende plaat wordt ingeladen. We voorkomen krassen op de platen door de RVS kogellagers, in ons zelf ontworpen beladings- en ontladingssysteem. Kortom: snel, precies en secuur werk!

Hieronder vindt u een overzicht van de standaardafmetingen waar wij mee snijden:

Tot 4 meter Tot 6 meter
2000 x 1000mm 6000 x 1500mm 
2500 x 1250mm 6000 x 2000mm
3000 x 1500mm
4000 x 1500mm
4000 x 2000mm
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-3.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-4.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-2.jpg

Voordelen van lasersnijden op een rijtje:

✔ Snelle bewerking door de 4kW of 6kW laserbron
✔ Verschillende materialen mogelijk: van metaal lasersnijden tot koper
✔ Lage gebruikerskosten en weinig stroomverbruik
✔ Continuïteit door een volledig geautomatiseerd proces met geavanceerde lasersnijmachines
✔ Geen lasergas nodig

Meer informatie over lasersnijden?

Heeft u interesse om uw producten te laten lasersnijden? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten zijn dagelijks met lasersnijden bezig en kunnen u dus altijd bij vragen helpen.

ja, ik heb interesse ▸
Scroll naar boven