Stage lopen bij Heurkens & van Veluw

  • stage-lopen-3-werken-bij-heurkens-en-van-veluw.jpg

Ben je bezig met je opleiding en wil je ervaring opdoen in de metaalindustrie? Dan is een stage bij Heurkens & van Veluw jouw uitgelezen kans! We bieden stages met vele functies waar je zelf aan de slag gaat. Je ontmoet leuke collega’s en krijgt je eigen verantwoordelijkheden. Zo weet je aan het einde van je stage hoe leuk het is om met metaal aan het werk te zijn!

Onze interne opleiding tot metaalbewerker

Jong geleerd, is oud gedaan. Ben je dus geïnteresseerd in metaalbewerking? Dan bieden we je de kans om mee te kijken. Elk jaar worden er twee leerlingen aangenomen die bij ons een 2-jarige opleiding tot metaalbewerker krijgen. Vet toch?! In deze twee jaar krijg je alle facetten op de vloer te zien. Na deze twee jaar krijg je van ons je diploma en kom je in aanmerking voor een contract. Daarna kun je je echt gaan specialiseren!

  • stage-lopen-1-werken-bij-heurkens-en-van-veluw.jpg
  • stage-lopen-2-werken-bij-heurkens-en-van-veluw.jpg

De samenwerking met ROC De Leijgraaf

Wil je liever iets korter stage bij ons lopen? Op onze administratie, marketing en logistiek afdeling, en de werkvoorbereiding kun je ook meelopen in het proces. Deze stages zijn beter bekend als beroepspraktijkvorming. Zo kun je je theorie van school bij ons in de praktijk toepassen. Op de administratie afdeling hebben we zelfs een permanente leerwerkplek ingericht. Op deze plek kan het hele jaar een stagiair aan de slag! Studeer je dus aan het ROC de Leijgraaf? Dan hebben we vaak een plekje voor je beschikbaar!

Erkend leerbedrijf

Ga je stage lopen bij ons? Dan verwachten we dat je ook opdrachten van school uit moet voeren. Om je hierin te begeleiden hebben wij meerdere praktijkopleiders aangewezen. Je praktijkopleider begeleidt en coacht jou van je eerste tot je laatste dag. Goed om te weten: onze stageplaatsen worden officieel erkend door Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zo ben je zeker van een bedrijf dat kwaliteit voor zowel klanten als stagiaires bied!

  • key-accounts-3-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg
  • neem-contact-op-toelevering-heurkens-en-van-veluw.png

Stage lopen bij Heurkens & van Veluw

Wil je meer weten of je aanmelden voor een stage bij Heurkens & van Veluw? Neem dan gerust contact op met Paul Retera of John van den Tillaart. Zij vertellen je graag meer over onze stagemogelijkheden!

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven