Onze logistiek werkwijze en kwaliteitscontrole

Naast de vele technieken, bewerkingen en nabewerkingen doet Heurkens & van Veluw ook de logistiek en kwaliteitscontrole zelf. Zo zijn wij zo min mogelijk afhankelijk van derde partijen en schakelen we snel waar nodig. Dit komt uw producten alleen maar ten goede.

Logistiek door Heurkens & van Veluw

Als u een product bestelt, wilt u het natuurlijk snel geleverd hebben. Bij Heurkens & van Veluw garanderen wij u daarom een schadevrij product, geleverd volgens afspraak. Ook beschikken wij over een groot magazijn zodat veel producten direct uit voorraad leverbaar zijn. Dit betekent kortere levertijden, betere prijzen en geen eigen voorraad in materialen voor u.

Het wagenpark en onze logistieke partner

Omdat wij snel willen leveren beschikken wij over ons eigen wagenpark en een vaste partner. Zo zijn we voor de kleine orders in het bezit van een Volkswagen Caddy (max. 1 europallet). Voor de grotere orders gebruiken we onze vrachtwagen met oplegger (max. 24 europallets). Onze vaste partner verzorgt het transport voor de omvangrijke pakketten en palletdistributie. Zo garanderen wij een snelle en betrouwbare levering van uw bestelling.

"een schadevrij product, geleverd volgens afspraak"

Meten en kwaliteitscontrole

Afhankelijk van uw product en wensen gebruiken wij checklists om uw producten te controleren. Op deze manier weten we meteen of er iets ontbreekt of niet goed is gegaan. We leggen de resultaten van deze checklist vast in het meetrapport en stellen u op de hoogte. Dit alles gebeurt geheel volgens de ISO9001 certificering.

Om de kwaliteitscontrole optimaal uit te voeren beschikken we over:

✔ Faro meetarm (2500mm) met een nauwkeurigheid van 0,06mm
✔ Hardstenen meet- en richttafels
✔ Diverse hoogtemeters
✔ Digitale schuifmaten tot 1200mm

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
  • impressie-logistiek-en-kwaliteitscontrole-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • werkwijzen-1-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg
  • werkwijzen-2-ons-bedrijf-heurkens-en-van-veluw.jpg

Vragen over onze Logistiek & Kwaliteitscontrole?

Heeft u vragen met betrekking tot het leveren van uw producten? Of wilt u meer weten over onze kwaliteitscontrole? Wij vertellen u graag meer! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven