3D tekenen en re-engineering

Als specialist in het toeleveren van uw metaalproducten kunnen we niet achterblijven met 3D tekenen en re-engineering. Op deze pagina beschrijven we daarom over het proces en de mogelijkheden op dit gebied. Zo kunt u kijken of het 3D tekenen of re-engineering iets is voor u.

Wat is 3D tekenen?

Het digitaal tekenen van 3D producten is een steeds belangrijker onderdeel van de ontwikkelingen. Steeds meer bedrijven ontwikkelen eigen machines die ze laten produceren bij toeleveranciers. Minder bekend zijn de mogelijkheden bij deze bedrijven om voordelen te halen in het produceren. Vaak worden de onderdelen al samengesteld aangeleverd, wat meer werk betekend. In overleg kunnen deze onderdelen worden geoptimaliseerd.

"kwalitatieve en goedkope produceerwijze"

Re-engineering van uw producten

Waar mogelijk en wanneer gewenst kijken we graag met u naar de mogelijkheden tot re-engineering. Hiermee willen we de kosten voor u verlagen en de kwaliteit verbeteren. Bij de re-engineering kijken we samen met u naar het design van de producten. Zo zoeken we samen met u naar manieren voor de meest kwalitatieve en goedkope produceerwijze. Een efficiënt ingerichte plaat of buis kan u veel geld gaan schelen. Of dit nu een grote of kleine oplage betreft.

De voordelen van re-engineering

Het 3D tekenen en de re-engineering van uw producten heeft vele voordelen. Zo kan er veel materiaal bespaard worden en kunnen kosten worden teruggebracht. Door het gebruik van optimale plaatafmetingen, een slimme pen/gat verbindingen of graveerlijnen kan er veel tijd worden bespaard bij het produceren. Zo ontstaan er zelden nog meetfouten en is het een soort 3D puzzel geworden. Dit bespaart de lasser veel tijd. Het resultaat? Sterk teruggebrachte kosten en meetfouten.

Voordelen lasergericht ontwerpen van de plaat:

✔ Vrije ontwerpvormen mogelijk;
✔ Gebruik maken van pen-gat verbindingen;
✔ Verhogen van maatnauwkeurigheid;
✔ Insnijdingen plaatsen t.b.v. kanten om de kwaliteit te verhogen;
✔ Graveringen plaatsen om het samenstellen te vereenvoudigen.

meer over lasersnijden ▸

Voordelen lasergericht ontwerpen van de buis:

✔ Buis laseren is sneller en nauwkeuriger dan zagen en boren;
✔ Pen-gat verbindingen voor positionering is mogelijk;
✔ Verbindingen zonder lassen zijn mogelijk;
✔ Hoek en ronde hoek verbindingen zijn mogelijk;
✔ Kromtrekken door lasnaad op radius;
✔ Meer mogelijkheden voor designproducten.

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
  • impressie-3d-tekenen-enginering-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • impressie-3d-tekenen-enginering-technieken-heurkes-en-van-veluw-2.jpg

Meer informatie over 3D tekenen & re-enginering?

Wilt u graag samen met ons kijken hoe u de kosten kunt verlagen en de efficiëntie kunt verhogen? Dan helpen we u graag verder door te kijken naar de mogelijkheden! Heurkens & van Veluw biedt u de beste service en een eindproduct van top kwaliteit. Neem contact met ons op.

neem contact op ▸
Scroll naar boven