Bezinktank

Over het project:

Voor DWS bvba creëerden we een op maat gemaakte bezinktank. De machine zal gebruikt worden in de voedselindustrie en heeft als doel om water te zuiveren. Lees hier hoe de machine werkt én hoe we het project van A tot Z voor onze klant hebben verzorgd.

Bij Heurkens & van Veluw zijn we gespecialiseerd in unieke projecten. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de vraag is. Ons flexibele team van specialisten durft elke uitdaging aan en als de klant het wil, dan regelen we alles van A tot Z. DWS bvba vroeg ons een bezinktank voor waterzuivering te ontwikkelen, produceren, monteren én testen.

Hoe werkt de machine?

Via de zijkant komt vervuild water de machine binnen. Het water stroomt door de machine heen, waarbij golfvormige lamellen hun werk doen en de vuildeeltjes tegenhouden. De vuildeeltjes zakken naar de bodem en worden opgevangen in een goot. In deze goot zit een schroef, die de vuildeeltjes naar buiten beweegt. De vuildeeltjes verlaten de tank en het water dat overblijft is nu gezuiverd.

Van A tot Z

Tijdens dit project hebben we de klant volledig ontzorgt. We hebben de machine niet alleen ontworpen en geproduceerd, maar ook helemaal gemonteerd en getest. Omdat de machine werkt met water was het enorm belangrijk dat alles 100% waterdicht is. Daarom hebben we samen met de klant een watertest gedaan. Een project is voor ons uiteraard pas afgerond als de klant helemaal tevreden is over de machine.

Open voor nieuwe uitdagingen

Heurkens & van Veluw is gespecialiseerd in unieke projecten. Met een enthousiast team werken we aan zeer diverse projecten. Groot én klein. Bij welke uitdaging kunnen wij u ondersteunen?

neem contact met ons op ▸

Bekijk onze laatste projecten

project-reinigingsmachine-motorblokken-heurkens-en-van-veluw-thumbnail.png

Reinigingsmachine motorblokken

De reinigingsmachine bestaat uit drie onderdelen: een RVS-behuizing, stalen frame en een RVS-bodem.

bekijk project ▸
project-de-trog-heurkens-en-van-veluw-thumbnail.png

De Trog

De door ons gemaakte trog is uitgevoerd in 5mm RVS-304 en heeft een totale afmeting van 7 bij 1,5 meter.

bekijk project ▸
project-kunstwerk-de-schreeuw-heurkens-en-van-veluw-thumbnail.png

Kunstwerk de Schreeuw

Monument ter nagedachtenis van Theo van Gogh. Uit RVS plaatwerk samengesteld profiel, afwerking keramisch stralen.

bekijk project ▸
project-frames-heurkens-en-van-veluw-thumbnail.png

Frames

In opdracht van Micothon BV, Bedoeld voor de Spintmaster spuitmachine. Spuitmachine wordt gebruikt in de groente en fruitteelt.

bekijk project ▸

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
Scroll naar boven