Aluminium stralen van uw producten

Wilt u aluminium tegen corrosie behandelen? Dat kan met keramisch stralen. Aluminium stralen geeft een bijzonder mooi resultaat. We verwijderen de oxidehuid en elimineren eventuele blauwe lasverkleuring. Het eindresultaat is een glad en glanzend top product!

Wat is aluminium stralen?

Stralen is een techniek die we gebruiken om uw aluminium product netjes te finishen. We gebruiken keramische korrels om bij aluminium corrosie te behandelen. De korrels verwijderen de oxidehuid én eventuele lasverkleuringen. Met aluminium stralen wordt het oppervlak maar liefst 4 keer gladder dan met glasparels. Om die reden is de techniek populair in de voedingsindustrie; aluminium stralen minimaliseert de kans op vuilaanhechting op het product. 

Aluminium behandelen: de voordelen

Aluminium behandelen op deze manier heeft veel voordelen. Ten eerste ziet uw product er stukken beter uit. Het voelt gladder aan en het oppervlak van uw product krijgt een matte look. De kwaliteit is verbeterd en de kans op vuilaanhechting is geminimaliseerd. Kortom, stralen is misschien wel de beste manier om aluminium tegen o.a. corrosie te behandelen.

Uw producten aluminium stralen bij HVN

Uw product van aluminium behandelen? Dat doen we graag bij ons zusterbedrijf HVN. We beschikken over een grote straalcabine, waar twee medewerkers tegelijk aan de slag kunnen met stralen. Op die manier kunnen we snel én kwalitatief hoogstaand werk leveren. Na de aluminium behandeling zorgen wij voor een nette afhandeling en verpakking. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op!

neem contact op met HVN ▸

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
Scroll naar boven