Vakkundig puntlassen van uw metaalproducten

Bij Heurkens & van Veluw kunt u naast vele andere lastechnieken ook uw metaalproducten laten puntlassen. Deze secure vorm van lassen wordt met de hand uitgevoerd door onze ervaren medewerkers en is echt een vak apart. Bij het puntlassen gebruikt ons personeel de meest geavanceerde puntlasapparaten om het beste resultaat te behalen.

Wat is puntlassen?

Bij puntlassen verbinden we metaal met een stevige elektrische stroomstoot. De punten van het apparaat, waar de elektroden zitten, zijn vrij klein waardoor de stroom geconcentreerd wordt op een klein oppervlak. De stroom zoekt vervolgens de kortste weg in 10ms en smelt de twee metaaloppervlakten stevig aan elkaar. Zo puntlast Heurkens & van Veluw staal, aluminium en rvs met de nodige precisie.

"de meest geavanceerde puntlasapparaten"

Hoe werkt ons puntlasapparaat?

Met het puntlasapparaat bij Heurkens & van Veluw klemmen we twee metaalstukken met kracht in. Voor de stroomstoot is het belangrijk dat de parameters van het apparaat goed afgesteld staan. Een te laag vermogen resulteert in onvoldoende doorlassing waar een te hoog vermogen zorgt voor een gesmolten product. Wanneer deze goed staat smelt het metaal heel even, waardoor de twee stukken massief aan elkaar vast komen te zitten. De binding tussen de twee is na dit lasproces dan ook enorm sterk.

"we zorgen voor de juiste parameters, voldoen aan hoge eisen en gaan altijd voor kwaliteit"

Puntlassen bij Heurkens & van Veluw

Het personeel van Heurkens & van Veluw heeft al vele jaren ervaring met puntlassen. We zorgen voor de juiste parameters, voldoen aan hoge eisen en gaan altijd voor kwaliteit. Het resultaat is een metaalproduct waarop het puntlassen met de beste zorg en nauwkeurigheid is afgewerkt. Hierdoor bent u verzekerd van een topproduct.

  • impressie-puntlassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-6.jpg
  • impressie-puntlassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-3.jpg
  • impressie-puntlassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • impressie-puntlassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-2.jpg
  • impressie-puntlassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-4.jpg
  • impressie-puntlassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-5.jpg
  • impressie-lassen-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • impressie-lasrobots-technieken-heurkes-en-van-veluw-3.jpg

Meer informatie over Puntlassen?

Bent u geïnteresseerd in het puntlassen van uw metaalproducten? Neem voor meer informatie en offertes vrijblijvend contact met ons op.

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven