PEM inserts aanbrengen in uw metaalproducten

Bij Heurkens & van Veluw heeft u naast het zetten en walsen ook de optie uw product te voorzien van PEM-inserts. Deze handige toevoegingen in het metaal maken het gemakkelijk om uw eindproduct in elkaar te zetten of ergens aan te bevestigen. Ideaal als u in een later stadium efficiënter te werk wilt gaan en zeker wil zijn van passende onderdelen. Gaat u achteraf het product zelf in elkaar zetten? Dan zijn de PEM-inserts een zeer handige toevoeging.

Wat zijn PEM-inserts?

PEM-inserts zijn kleine onderdelen zoals persboutjes, moertjes, draadstiften en stekkertjes. Wij leveren deze PEM-inserts in rvs, aluminium, staal en ijzer. Een product voorzien van PEM-inserts kan op een later moment gemakkelijker en efficiënt door u worden gebruikt.

PEM-inserts aanbrengen met de PEMSERTER

Voor het plaatsen van deze persboutjes, moertjes, draadstiften of stekkertjes, gebruiken we een semiautomatische persmachine. Deze persmachine, van het merk PEMSERTER, perst de betreffende PEM-inserts op hun plek. Dit gebeurt met grote precisie. De PEMSERTER zorgt voor een nauwkeurig ingestelde inperskracht en nadruktijd voor een optimaal resultaat.

"Gaat u achteraf het product zelf in elkaar zetten? Dan zijn de PEM-inserts een zeer handige toevoeging."

Het plaatsen van PEM-inserts door onze medewerkers

Wanneer we een product voorzien van PEM-inserts werken we het liefst met metaal dat al kleine gaatjes bevat op de juiste plekken. Deze zijn namelijk nodig om de PEM-inserts in te drukken. Een van onze ervaren medewerkers schuift het gaatje onder de PEMSERTER om de PEM-insert aan te brengen. De betreffende gaten komen zo stuk voor stuk onder het oog van de machine. De laserpointer controleert vervolgens de plek en afstand zodat de PEMSERTER de twee zorgvuldig samenperst.

Online offerte

Heeft u een bepaalde wens, maar weet u niet zeker hoe dit aangepakt kan worden? Wij denken met u mee en geven advies voor uw project.

vrijblijvende offerte aanvragen ▸
  • impressie-pem-inserts-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg
  • impressie-pem-inserts-technieken-heurkes-en-van-veluw-5.jpg
  • impressie-pem-inserts-technieken-heurkes-en-van-veluw-4.jpg
  • impressie-pem-inserts-technieken-heurkes-en-van-veluw-3.jpg
  • impressie-pem-inserts-technieken-heurkes-en-van-veluw-2.jpg

Meer informatie over PEM-inserts?

Wilt u meer weten over het aanbrengen van de PEM-inserts? Of heeft u misschien vragen met betrekking tot het leveren van de producten? Wel helpen u graag verder! Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op!

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven