Xander Smit | Bedrijfsleider

Als eindverantwoordelijke voor de gehele operatie waarin ruim 70 collega's dagelijks aan het werk zijn, heb ik enorme waardering voor hun vakmanschap en bijdrage.

contactgegevens ▸

De kennis die ik in de afgelopen 20 jaar binnen diverse sectoren in de metaal heb opgedaan op het gebied van piping, carrosseriebouw, machine- en apparatenbouw en plaat- en constructiewerk pas ik dagelijks toe om samen met mijn team van vakkundige medewerkers de beste resultaten voor onze klant en de organisatie te behalen. Ik ben mijn carrière binnen HvV begonnen op de werkvloer en deze werkervaring gebruik ik om onze processen goed te laten verlopen en om mijn collega's van de werkvloer te motiveren hier een bijdrage in te leveren. Als eindverantwoordelijke voor de gehele operatie waarin ruim 70 collega's dagelijks aan het werk zijn, heb ik enorme waardering voor hun vakmanschap en bijdrage.

Deze bijdrage is ook van groot belang binnen QRM (Quick Respons Manufacturing). Afgelopen jaar ben ik gecertificeerd als Alpha specialist bij het QRM managementcenter. De QRM strategie is een programma gericht op het verkorten van de doorlooptijd binnen het gehele bedrijfsproces in een productieomgeving waar sprake is van een High-Mix, Low-Volume. Kortom: een continue flow creëren binnen je werkprocessen met zo min mogelijk verstoringen. De uitrol van deze strategie binnen HvV is volop in gang. Als productie verantwoordelijk MT lid van HvV ga ik me het komend jaar nog verder specialiseren in deze strategie (beta specialist), omdat dit ons gaat helpen om onze organisatie en het productieproces op een nog hoger niveau wat betreft kwaliteit en levertijdigheid te krijgen tegen de laagst mogelijke kosten.

  • neem-contact-op-toelevering-heurkens-en-van-veluw.png
  • hvn-straaltechniek-contact-heurkens-en-van-veluw.png
  • neem-contact-op-innovaties-heurkens-en-van-veluw.png
  • vacature-contact-heurkens-en-van-veluw.png

Maak kennis met het hele team

bekijk mijn collega's ▸
Scroll naar boven