« Terug

Digitale facturatie

27 okt

Heurkens & van Veluw streeft naar “a stainless performance”. Dit geldt niet alleen voor onze producten maar ook voor de administratieve afhandeling van ons proces. Onze facturen dienen tijdig, juist en volledig bij u als klant aan te komen. Om dit proces te verbeteren maakt Heurkens & van Veluw al een tijdje gebruik van digitale facturatie.

De voordelen van een digitale factuur

Een digitale factuur heeft meerdere voordelen ten opzichte van een papieren factuur. De digitale factuur is direct bij de klant. Verzending per post duurt enkele dagen en zal in de toekomst steeds langer duren nu het aantal bezorgdagen bij Post.nl afneemt.

Digitale verzending betekent dat het direct bij de juiste persoon is en niet zoek kan raken binnen een organisatie. Een digitale factuur kan direct verwerkt worden indien u als klant al beschikt over digitale verwerkingssoftware. Dit scheelt enorm in afhandelingstijd van een inkoopfactuur en het reduceert fouten in het proces. Een digitale factuur scheelt ook in de kosten voor Heurkens & van Veluw, zodat wij op onze beurt de kosten voor u laag kunnen houden.

Gebruik maken van onze dienst

Al met al zijn er een heleboel voordelen verbonden met digitale facturatie. Indien u gebruik wilt maken van deze dienst, kunt u ons een e-mail sturen naar administratie@heurkens-veluw.nl, of even bellen met 0412-617224.

« Terug

Scroll naar boven