« Terug

Een hoge mate van kwaliteit bij Heurkens en van Veluw

06 feb

Wat is kwaliteit? Deze vraag zal iedere onderneming zichzelf weleens stellen. Het antwoord daarop is erg uitgebreid, aangezien kwaliteit uiteengezet kan worden in vele facetten. Kwaliteit is niet alleen in een goed product, maar ook in het productieproces van belang. Binnen Heurkens & van Veluw streven we naar een hoge mate van kwaliteit.

Borgingssysteem

Het blijft een continue proces om te blijven verbeteren. Omdat we klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan, willen we natuurlijk zo min mogelijk foute eindproducten leveren. Om dit te bereiken hebben we stappen gemaakt om een kwaliteitsborgingsysteem op te zetten, wat geresulteerd heeft in onze ISO -certificering in 2012.

Vermindering van klachten

Om het percentage klachten te reduceren, werken we met een klachtenregistratie welke wekelijks besproken wordt. Tevens wordt er gekeken naar welke stappen we kunnen nemen om dit soort klachten in toekomst te voorkomen. Intern leggen we onszelf targets op om onze processen continue te blijven verbeteren. En natuurlijk besteden we niet alleen aandacht aan kwaliteit aan het einde van de stroom. Voorkomen is beter dan genezen, is ook bij ons van toepassing. Bij de werkvoorbereiding wordt al gekeken hoe een product het meest optimaal geproduceerd kan worden. Verder draagt elke afdeling haar eigen verantwoordelijkheid om een goed product te leveren. Dit geldt ook intern tussen de afdelingen, want een volgende afdeling is immers een klant van de voorgaande afdeling.

Nazorg

Mocht er toch onverhoopt een klacht binnenkomen, dan vinden wij het belangrijk dat de klant zo goed en snel mogelijk geholpen wordt. Afhankelijk van de klacht zullen we in overleg met de klant een nieuw product leveren of het bestaande product herstellen. Door onze hoge mate van flexibiliteit kunnen we hier snel op anticiperen. Een tevreden klant heeft een hoge prioriteit binnen Heurkens & van Veluw. Want we willen niet alleen een “goede performance” bij onze klanten, maar een “stainless performance”.

« Terug

Scroll naar boven