« Terug

Nieuw ERP pakket Ridder iQ

21 apr

Heurkens & van Veluw streeft naar “a stainless performance”. Om foutloze eindproducten te kunnen maken, moeten de kritieke bedrijfsprocessen goed op elkaar afgestemd zijn. Daarom is Heurkens & van Veluw onlangs begonnen met de implementatie van Ridder iQ. Het huidige systeem heeft ons jarenlang een goede dienst bewezen, maar met de ontwikkeling van Heurkens & van Veluw in de laatste jaren, zijn we tegen de grenzen van het productiepakket aangelopen. Met het nieuwe ERP-pakket zullen nog meer functies en registraties plaats vinden in 1 pakket, wat de kwaliteit en snelheid van werken ten goede komt.

Bundeling kennis, functionaliteit en praktijkervaring

De focus van Ridder ligt met name op metaalbedrijven. Ridder iQ is de vijfde generatie ERP software van Ridder Data Systems BV. Het bundelt de kennis, functionaliteit en praktijkervaring die zij in die ruim dertig jaar hebben opgedaan, uiteraard voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Hiermee kan Heurkens & van Veluw qua bedrijfssoftware weer een lange tijd vooruit.

Wat verandert er voor u?

Voor u als klant verandert er weinig. De layout van de pakbon en factuur zal anders zijn in het nieuwe systeem. Het oude systeem zal geleidelijk worden uitgefaseerd, daar reeds lopende orders op datum van overgang nog worden afgewerkt in het oude systeem.

Echter u kunt uw eigen orders blijven volgen in onze portal, zoals u van ons gewend bent. Natuurlijk mag u ook weer dezelfde hoge kwaliteit blijven verwachten van Heurkens & van Veluw voor uw producten.

« Terug

Scroll naar boven