« Terug

Buislasersnijden | Heurkens & van Veluw

17 dec

Buislasersnijden bij Heurkens & van Veluw

Bij Heurkens en van Veluw snijden we met een Trumpf 7000 machine. Hierop kunnen wij rvs tot en met 6mm, staal tot en met 8mm en aluminium tot en met 4 mm snijden. De afmeting van buizen die wij kunnen snijden is ø256mm. Voor vierkante en rechthoekige kokers geldt dat dit binnen deze cirkel van ø256 mm moet blijven. Hieraan hangt een maximum van 38kg per meter.

Grote ontwerpvrijheid

De meest mooie vormen en verbindingen kunnen hier uit worden gesneden, dus uw ontwerpvrijheid is vrij groot. U moet hierbij dan denken aan pen-gat verbindingen, banjonet verbindingen en handbuigingen. Ook is het graveren van tekeningnummers een veel voorkomend iets. Daarnaast kunnen we alle buizen inspuiten met een vloeistof die het aanhechten van laserspetters tot een minimum beperkt.

Producten die wij al veel snijden, zijn staanders en liggers voor kledingrekken, leidingwerk, frames voor diverse machines, tafelpoten, onderdelen voor boottrailers en chassisonderdelen voor auto’s van Donkervoort. Maar ook onderdelen voor kunstwerken en buizen voor een deeltjesversneller.

Omdat wij met een 2-ploegensysteem werken, kunnen wij zeer korte doorlooptijden realiseren. Orders met een normale ordergrootte kunnen wij in 5 dagen leveren, en vaak zelfs sneller.

Enkele leuke weetjes over buislaseren bij Heurkens van Veluw:

  • Het afgelopen jaar hebben wij rond de 9.700 verschillende onderdelen gesneden
  • Vanaf 2010 hebben we bijna 40.000 verschillende onderdelen gesneden
  • In 2015 hebben wij 200km buis en of koker gesneden

Zijn er nog vragen omtrent het snijden van een buis en/of koker, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

« Terug

Scroll naar boven