Maak kennis met de specialisaties van Dumaco

Heurkens_Thema3_Blog6Foto1.jpg13 jan

De Dumaco Groep bestaat uit meerdere locatie die allen hun eigen werkwijze en specialisatie hebben. Bij Heurkens & van Veluw zijn we onder andere gespecialiseerd in RVS plaatbewerking, buis- en kokerproducten uit RVS, 3D lasersnijden en het realiseren van complexere maatwerkprojecten. Wat zijn de specialisaties van de andere Dumaco locaties?

Dumaco Kampen

Hier werken ongeveer 75 mensen die samen onderdelen, samengestelde onderdelen en complete producten vervaardigen. Bijzonder aan het bedrijf is dat ze klantspecifieke productlijnen ontwikkelt. Het bedrijf richt zich voornamelijk op serieproductie voor afnemers in de energiebranche. Naast het bewerken van RVS, staal en aluminium kunnen klanten er terecht voor het bewerken van koper en aluminium.

Dumaco Montfoort

Deze locatie is zeer groot; er werken ongeveer 150 vakmensen. Het bedrijf heeft een breed aanbod van bewerkingstechnieken. Zo is het naast (robot)lassen gespecialiseerd in 5-assig draai- en freeswerk en verspanen. De klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven die actief zijn in de transport, bouw, energie, food en automotive.

Dumaco ’s-Gravenpolder

De specialismen van Dumaco ’s-Gravenpolder zijn: laser- en watersnijden van plaat en buis, CNC kanten en het zetten van gesneden plaat. Er werken 70 vakmensen en het bedrijf heeft een modern machinepark. De klanten bevinden zich onder andere in de foodindustrie, de machinebouw en de constructiebouw.

Meer weten over Dumaco? ▸

VSMI Varsseveld

Deze locatie beschikt onder andere over high-end afwerkingsmogelijkheden, zoals poedercoating, RVS Finishing en uiteenlopende designmogelijkheden. In combinatie met de assemblagemogelijkheden kan het bedrijf eindproducten leveren aan uiteenlopende branches. 

ReviconBarosta (Woerden)

Deze locatie produceert uitsluitend samengestelde componenten en onderdelen van uitsluitend RVS. Zo realiseren de meer dan 70 vakmensen complete installaties voor de chemie, offshore, olie-, gas-, en voedingsmiddelenindustrie en diverse andere markten.

Blokland Metaalbewerking (Hardinxveld-Giessendam)

In 2019 is Blokland Metaalbewerking erbij gekomen. Een grote partij die al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit 2 productlocaties werkt het bedrijf aan ferro en non-ferro halffabricaten. Het bedrijf heeft als eerste van Nederland haar machinepark uitgebreid met een TruLaser Center 7.030. Een lasersnijmachine die geheel zelfstandig kan werken.

Meer weten?

Meer weten over de verschillende locaties van Dumaco? Op dumaco.nl staat uitgebreid omschreven wat de locaties nog meer te bieden hebben. Wij zijn trots op ons veelzijdige aanbod en we hopen dat we de komende jaren nog verder groeien, zodat we nog meer kennis en kunde aan ons plaatbewerkingsplatform kunnen toevoegen.

Meer weten over Dumaco? ▸

« Terug

Scroll naar boven