Grootste project ooit: 1900 RVS 316 wanden voor InterDam

lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-1.jpg23 mrt

Dumaco Oss is betrokken bij een zeer groot project van InterDam b.v. In slechts 12 weken produceren we 1900 zoutwaterbestendige wanden uit RVS 316. Hier hebben we ongeveer 10.000 werkplaatsuren voor nodig. Dit is ons allergrootste project tot nu toe. “Doordat we deel uitmaken van Dumaco Groep kunnen we tegenwoordig grote projecten aanpakken. Voor dit project werken we ook samen met Dumaco Woerden. Deze vestiging beschikt over dezelfde machines als wij.”

350 ton aan RVS 316

De 1900 wanden zijn bestemd voor een LNG-project in de Arctische polaire zone. Aan ons de taak om de wanden te voorzien van een damwandprofiel en te lasersnijden in de juiste hoogtes (1700 mm tot 6000 mm) en plaatdiktes (2mm tot 8 mm). In totaal is dit 350 ton aan RVS 316. Wij kopen de platen op de juiste lengte in, vervolgens lasersnijden we de platen en zetten we het juiste damwandprofiel.

"Doordat we deel uitmaken van Dumaco Groep kunnen we tegenwoordig grote projecten aanpakken."

Ook voeren we voor dit project gecertificeerd laswerk uit. Al onze lassers ondergaan een lasproef die wordt onderzocht in een laboratorium. Dit wordt ook wel WPS genoemd. Er gaan 12 gecertificeerde lassers voor dit project aan de slag.

lasersnijden-technieken-heurkes-en-van-veluw-4.jpg

Ook samenwerken met Dumaco Oss?

Jorg: “Het bijzondere aan dit project is dat we een enorm volume in een zeer korte tijd leveren. De start is half april en in de zomervakantie moet alles geleverd zijn.” Wilt u ook een groot project uitbesteden aan Dumaco Oss? We gaan graag met u de uitdaging aan! Benader ons via 0412 - 61 72 24 of de contactpagina.

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven