Project DWS: een doeltreffende samenwerking

IMG_1368.JPG23 mrt

Sinds 2 jaar werkt Dumaco Oss (voormalig Heurkens & van Veluw) samen met DWS. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van waterzuiveringsinstallaties en biogasinstallaties. Afgelopen februari produceerden we samen een grote, 5 meter lange, stalen bak voor een wateropvangtank.

Re-engineering

“We hebben al een aantal projecten met DWS opgepakt, waaronder de productie van een wateropvangtank van wel 12 meter. Dumaco Oss is gespecialiseerd in dergelijke unieke projecten en gaat iedere uitdaging aan”, aldus Jorg Blankers, directeur van Dumaco Oss.

"DWS realiseerde de engineering en wij de re-engineering/detailengineering."

De samenwerking voor dit project zag er als volgt uit: DWS realiseerde de engineering en wij de re-engineering/detailengineering. Wij verwerkten de tekeningen van DWS tot een optimaal product. Samen zochten we naar manieren voor de meest kwalitatief hoogwaardige en goedkope produceerwijze.

20200117_104727.jpg

Een beter én goedkoper eindproduct

“DWS werkt met ons samen vanwege de unieke mogelijkheden die wij bieden. Zo kunnen wij met behulp van onze plaatlaser de zijwanden uit 1 stuk maken. Hierdoor hoeven we minder te lassen en krijg je een beter en goedkoper eindproduct. Ook kan de klant bij ons terecht voor buis lasersnijden, lasersnijden tot 6 meter en de voormontage”, aldus Jorg.

"Zo kunnen wij met behulp van onze plaatlaser de zijwanden uit 1 stuk maken. Hierdoor hoeven we minder te lassen en krijg je een beter en goedkoper eindproduct."

Bij de voormontage sloten wij de pomp op de tank aan, met behulp van assen en lagers. DWS realiseerde vervolgens de eindmontage en de elektrische aansluiting. De tankbak werd vanuit Oss direct geleverd aan de eindklant.

20191212_091422.jpg

Samenwerken met Dumaco Oss?

Voor de productie van grote onderdelen is Dumaco Oss een fijne samenwerkingspartner. Wilt u ook samen met ons een project oppakken? We helpen u graag. Neem contact op per telefoon (0412 - 61 72 24) of via onze contactpagina.

Ook samenwerken met Dumaco Oss? 

« Terug

Scroll naar boven