« Terug

Uitdagend zetwerk project: speciaal gezette profielen

15 feb

Om in te spelen op de voortdurend veranderende marktvraag is het ook voor ons als metaalbedrijf belangrijk om blijvend te innoveren. Heurkens & van Veluw is daarom bezig met een echte uitdaging in zetwerk. Het gaat om speciaal gezette profielen uit een stuk plaatwerk voor transportkarren. Hiermee verlegt Heurkens & van Veluw haar grenzen en bewijzen we dat geen klus ons te gek is.

Kostenbesparend zetwerk door slimme aanpak

Bijzonder aan dit zetwerk project is dat Heurkens & van Veluw de profielen zet uit één plaatdeel in plaats van twee plaatdelen, waardoor het proces sneller en goedkoper is. Door deze innovatie staat Heurkens & van Veluw concurrerend in de markt. Niet alleen door deze innovatie, maar ook door samen met de klant te kijken naar een goede kwaliteit tegen de juiste prijs heeft Heurkens & van Veluw deze opdracht binnengehaald. Voor dit project heeft Heurkens & van Veluw in speciaal zetgereedschap geïnvesteerd.

Dit gereedschap heeft een hoogte van 200mm in plaats van de standaardhoogte van 163mm. Hierdoor weegt het gereedschap op tegen extra lastijd. Het totale zetwerk project van 40 transportkarren van A tot Z duurt ongeveer 8 weken. Onderstaand een dwarsdoorsnede van het speciaal ontworpen profiel.

Vraag het onze zetwerk specialist

Meer weten over de mogelijkheden van zetwerk of de andere diensten van ons metaalbedrijf? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten of neem vrijblijvend contact op. We vertellen u graag meer. En neem ook eens een kijkje op ons blog voor meer actuele ontwikkelingen en gerealiseerde projecten.

« Terug

Scroll naar boven