« Terug

QRM productiecel voor Key accounts

18 jan

In 2016 heeft Heurkens & van Veluw haar tweede QRM-productiecel ingericht voor twee Key-accounts. Later dit jaar volgt een derde productiecel. Lees hieronder meer over de productiecellen en waarom wij deze hebben ingericht.

Investering in QRM-productiecellen

Om onze positie in de markt te behouden en te verbeteren moeten wij als Heurkens & van Veluw inspelen op de voortdurend veranderende marktvraag. Daarom investeren wij in het inrichten van deze QRM-productiecellen. QRM staat voor Quick Response Manufacturing, een strategie om processen te verbeteren. Zo kunnen wij als specialist in metaalbewerking de flexibiliteit die u van ons bent gewend waarborgen.

Doelen voor de toekomst

Als toeleverancier hebben wij ons tot doel gesteld onze doorlooptijden drastisch te verkorten. Daarin speelt de inrichting van de nieuwe productiecel een belangrijke rol. Zo kunt u ook in de toekomst rekenen op een service waarin efficiëntie en kwaliteit centraal staan. Bovendien zijn wij door de inrichting van de productiecel in staat de diversiteit te vergroten en meer klantspecifiek te werk te gaan.

Werkzaamheden in de productiecel

In deze productiecel wordt door een vast team van medewerkers alle bewerkingen uitgevoerd aan een product. De eindverantwoording voor de kwaliteit en leverperformance ligt dan ook binnen dit team. In de productiecel staan onder andere de CMA boorunit, de ARKU richtmachine, de Qfin ontbraammachine en een Safan kantbank.

Meer weten over onze projecten of over onze werkwijze? Kijk dan op ons blog voor het laatste nieuws over ons bedrijf en de ontwikkelingen in de metaalindustrie.

« Terug

Scroll naar boven