“Ik ben trots op Team Oranje!”

HVV_Blog4Foto1.jpg05 jan

Bij Heurkens & van Veluw (Dumaco Oss) hebben we onze medewerkers onderverdeeld in Team Geel, Team Blauw en Team Oranje. Ieder team behandelt een ander type klantvraag. Team Oranje bewerkt metaal op repeterende basis voor grote, vaste klanten. Daarom noemen we Team Oranje ook wel ‘Team Repeat Parts’. “Ik ben trots op Team Oranje. We hebben de afgelopen jaar veel met elkaar bereikt”, zegt productiemanager Maarten Zwartjes.

Een hecht en betrokken team

“Vijf jaar geleden voerde Heurkens & van Veluw de QRM-filosofie in. We stapten af van de traditionele van-links-naar-rechts-productie en bouwden teams waarin medewerkers met verschillende expertises nauw met elkaar samenwerken. Team Oranje is daardoor een hecht en betrokken team geworden. Iedereen voelt zich thuis”, vertelt Maarten.

“De wensen van de klant staan altijd voorop”

HVV_Blog4Foto2.jpg

Team Oranje bestaat uit twee kantoorteams en vier productiecellen. Ieder kantoorteam heeft drie werkvoorbereiders en een calculator. Een van die werkvoorbereiders is het vaste aanspreekpunt voor de klant. De kantoorteams geven de orders door aan de productiecellen en die gaan ermee aan de slag. De productiecellen bestaan uit tien tot twaalf mannen en vrouwen die samen aan continu doorlopende projecten werken. Ze produceren onderdelen van diverse machines, waaronder: verpakkingsmachines, melkmachines en industriële wasmachines.

Toeleverancier van machineonderdelen

Maarten: “Team Oranje is toeleverancier van machineonderdelen. Dit zijn bijvoorbeeld plaatwerkonderdelen, buis-kokeronderdelen of complete lassamenstellingen. We doen dit op repeterende basis, maar het is geen massaproductie. Het gaat om een grote diversiteit aan producten die we in een lage hoeveelheid produceren. Dit noemen we ook wel high mix, low volume. De wensen van klant staan hierbij altijd voorop.”

U kunt al uw metaalbewerkingen aan Team Oranje uitbesteden. Hier vindt u meer informatie over Team Oranje.

Vragen? Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven