“Ik kan mezelf goed ontwikkelen bij Heurkens & van Veluw”

HVV_Blog1Foto1.jpg23 mrt

In ieder team van Heurkens & van Veluw (Dumaco Oss) zit minstens één student die een leerwerktraject volgt. Hij of zij werkt mee aan projecten en wordt hierbij intensief begeleid door een vaste begeleider. “Heurkens & van Veluw is een fijne werkplek. Het bedrijf is groot en heeft meer dan honderd medewerkers, maar toch ken je elkaar goed”, zegt Maik van Schadewijk. Hij doet de opleiding Constructiebankwerker Allround Niveau 3 en werkt nu tweeënhalf jaar bij Team Oranje.

“Je bent van het begin tot en met het eind bij een project betrokken”

HVV_Blog1Foto2.jpg

“We maken op dit moment onderdelen voor inpakmachines. Het werk is heel veelzijdig. Het ene moment ben ik aan het zetten en het andere moment sta ik te lassen. Verder vind ik het mooi dat je van het begin tot en met het eind bij een project betrokken bent. Je ziet uiteindelijk een compleet product naar de klant gaan”, zegt hij. “Als ik klaar ben met deze opleiding wil ik vervolgopleidingen gaan doen in de techniek. Het zou leuk zijn als ik dan weer terechtkom in Team Oranje. Ik kan me hier goed ontwikkelen en de begeleiding is ook prettig. Als ik vragen heb krijg ik direct hulp.”

“Ik vind werken met metaal interessant”

Ook Rick Schellinx heeft het naar zijn zin. Net zoals Maik volgt hij de opleiding Constructiewerker Allround Niveau 3. Inmiddels werkt hij twee jaar bij Team Oranje. “Ik ga twee dagen per week naar school en werk drie dagen bij Team Oranje. Ik hoop dat ik na mijn opleiding hier kan blijven. Ik had nog nooit met metaal gewerkt, maar ik vind het erg interessant. Ik kan nu bijvoorbeeld technische tekeningen lezen, boren en lassen. Vooral het lassen spreekt mij aan. Dat is heel nauwkeurig werken.” 

“In het begin was lassen best uitdagend, maar het gaat steeds beter. Het geeft me veel voldoening als ik een onderdeel helemaal recht las. Daar komt best veel bij kijken. Als ik iets niet begrijp kan ik altijd terecht bij mijn begeleider of een collega. Dat maakt Heurkens & van Veluw een goed leerwerkbedrijf. Ik raad andere studenten zeker aan hier een leerwerktraject te volgen.”

Wil jij ook werken met metaal? Bekijk onze vacaturepagina eens. We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die geïnteresseerd zijn in techniek.

Vragen? Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven