High mix, low volume: de specialiteit van Team Oranje

HVV_Blog3Foto1.jpg29 apr

Samenwerken met Team Oranje, ofwel Team Repeat Parts, biedt klanten van Heurkens & van Veluw (Dumaco Oss) veel voordelen. Het team is flexibel en hanteert een korte doorlooptijd. Ook adviseert het team klanten op gebied van re-engineering. Het team werkt doorgaans voor dezelfde klanten. Hierdoor ontstaan er sterke, langdurige partnerships. “We ontzorgen klanten die machineonderdelen op repeterende basis bestellen. Ons serviceniveau is hoog. Mocht een klant een onderdeel eerder nodig hebben, dan kunnen we dit vrijwel altijd regelen”, zegt productiemanager Maarten Zwartjes.

“We werken eraan de productie en processen zo efficiënt mogelijk in te richten.”

HVV_Blog3Foto2.jpg

High mix, low volume

Team Oranje produceert in high mix, low volume. Dit betekent dat er een grote diversiteit aan producten wordt geproduceerd in een lage hoeveelheid. “We produceren wanneer de klant er behoefte aan heeft. Doordat we in kleine hoeveelheden produceren is de doorlooptijd een stuk korter dan bij massaproductie. Hierdoor kunnen we sneller leveren. Bij een enkel snijonderdeel is de levertijd zo’n 5 werkdagen en bij een complete lassamenstelling zo’n 15 werkdagen”, zegt Maarten. “We gebruiken hiervoor de nieuwste technieken en zeer moderne machines.”

Re-engineering

“We bieden ook re-engineering aan als de klant dat wil. Samen kijken we hoe we een machineonderdeel goedkoper en gemakkelijker kunnen produceren met dezelfde hoge kwaliteit. Zo kunnen we de doorloopsnelheid nog meer verkorten en een nog flexibelere partner zijn voor de klant. We werken eraan de productie en processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo kunnen we de partnerships versterken en de klanten nog meer uit handen nemen.”

Meer weten over Team Oranje?

« Terug

Scroll naar boven