Aan deze mooie, terugkerende opdrachten werkt Team Oranje

HVV_Blog2Foto1.jpg26 jan

Team Oranje, ook wel bekend als Team Repeat Parts, bedient een aantal grote klanten van Heurkens & van Veluw (Dumaco Oss). Dit gebeurt op repeterende basis: het gaat doorgaans om dezelfde opdrachten waarbij Team Oranje bijvoorbeeld werkt aan onderdelen voor verpakkingsmachines, reinigingsmachines en melkmachines.

KPI-rapportages

“We werken voor een aantal vaste klanten waar we goed contact mee hebben. Iedere maand maken we KPI-rapportages voor hen, zodat we onze leverkwaliteit kunnen evalueren en verbeteren waar nodig”, zegt productiemanager Maarten Zwartjes. Hij geeft leiding twee van de vier productieteams van Team Oranje.

HVV_Blog2Foto2 copy.jpg

Volautomatische melkrobot

Een van de opdrachten die Team Oranje verzorgt is het produceren van onderdelen voor de Lely Astronaut. Dit is een volautomatische melkrobot waarmee koeien 24/7 gemelkt kunnen worden. Ook verzamelt de robot data over de melk en de koeien en hij slaat melk van mindere kwaliteit automatisch apart op.

Team Oranje fabriceert onder andere de deuren, armen en constructiedelen voor de Lely Astronaut. De meeste van deze lassamenstellingen worden vervaardigd met de lasrobot. Vanwege de hoge kwaliteitseisen voert Team Oranje ook controles op gasdichtheid en maatvoering uit. Zo moeten de onderarmen tot 4 bar gasdicht zijn, iets wat de lasrobot goed kan realiseren.

“Vaak hebben klanten niet de capaciteit of machines om de halffabricaten zelf te kunnen vervaardigen. Daarom besteden ze dat uit aan ons.”

Alle typen metaalbewerkingen

Maarten: “Team Oranje produceert meestal halffabricaten die klanten gebruiken om machines te bouwen. Vaak hebben klanten niet de capaciteit of machines om de halffabricaten zelf te kunnen vervaardigen. Daarom besteden ze dat uit aan ons. Wij kunnen alle typen metaalbewerkingen uitvoeren.”

Meer weten over Team Oranje?

« Terug

Scroll naar boven