« Terug

Zo gaan onze projectmanagers te werk

Heurkens-en-Van-Veluw-blog--team-9.jpg09 okt

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in framebouw en RVS-, plaat-, staal-, aluminium -en metaalbewerking? En zit u in een productietraject waarbij u snel onderdelen nodig heeft? Bij Heurkens & van Veluw hebben we alle machines en benodigde materialen in huis, en hanteren we een proactieve werkwijze, waardoor we snel, kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren tegen scherpe prijzen. “We hebben onze werkwijze en fabriek zo ingericht dat we de service kunnen bieden die onze klanten nodig hebben. Voor vrijwel elk vraagstuk hebben we de juiste oplossing”, aldus Jorg Blankers, eindverantwoordelijke bij Heurkens & van Veluw.

Van A tot Z

Wij realiseren orders van A tot Z. Hoe doen we dat? Wanneer u een order bij ons indient luisteren we aandachtig naar uw wensen. Aan de hand daarvan delen we de order in bij een Q-Roc en koppelen we de bijbehorende projectmanager aan u. Een Q-Roc bestaat uit een kantoorteam van 4 tot 5 medewerkers die uw order verwerken van offerteaanvraag tot aan de facturatie. Aan de Q-Rocs zijn productiecellen gekoppeld die zich bevinden in de werkplaats. Zij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteits- en leverperformance van uw order.  Deze medewerkers houden zich bezig met lasersnijden, lassen, zetwerk, kanten, enzovoort. Uw vaste aanspreekpunt, de projectmanager, leidt de productiecel en zorgt ervoor dat de order succesvol gerealiseerd wordt.

“Doordat we zo gestructureerd en doelgericht werken, kunnen we snel en kwalitatief hoogwaardig produceren.”

neem contact met ons op ▸

Metaal projecten

We hebben 3 verschillende Q-Rocs. Q-Roc Parts, die intern Q-Roc blauw wordt genoemd, houdt zich bezig met kortlopende opdrachten. Hierbij moet u denken aan het vervaardigen van onderdelen met behulp van lasersnijden (plaat en buis) en eventueel zetwerk. Q-Roc Projects, intern Q-Roc geel, neemt metaal projecten voor haar rekening die langer duren. Vaak 2 tot 10 weken. Q-Roc Repeat Parts, intern Q-Roc oranje, is er voor de vaste klanten die wekelijks of maandelijks gelijksoortige bestellingen indienen.

Gestructureerd en doelgericht werken

Een van onze projectmanagers houdt u op de hoogte van het verloop van de productie. Hij is volledig betrokken bij uw metaalbewerkingsvraagstuk en kan u direct de antwoorden geven die u nodig heeft. “Het is erg prettig om een productiecel te leiden. De teamleden zijn zeer betrokken bij elkaars werkzaamheden en helpen elkaar als dat nodig is. Doordat we zo gestructureerd en doelgericht werken, kunnen we snel en kwalitatief hoogwaardig produceren”, aldus Frits van den Hogen, voormalig projectmanager van Q-Roc Repeat Parts.

Wensen en mogelijkheden

Wilt u meer weten over onze manier van werken? Neem dan vooral contact met ons op. Onze deskundige en betrokken medewerkers helpen u graag met uw vraagstuk. Samen bespreken we uw wensen en mogelijkheden en komen we uiteindelijk tot de juiste oplossing.

neem contact met ons op ▸

« Terug

Scroll naar boven