« Terug

Als ONE-STOP-SHOP hebben wij alles in huis

Heurkens-en-Van-Veluw-blog2-2.jpg04 dec

Zoekt u een metaal- en plaatbewerkingsbedrijf in de regio Oss? Bij Heurkens & van Veluw houden we ons bezig met lasersnijden (plaat en buis), kanten, lassen en stralen. Door onze grote diversiteit aan machines zijn veel metaalbedrijven uit de regio klant bij ons. Zij bestellen bijvoorbeeld het snij- en zetwerk tot 6 meter lang. Of ze bestellen gelaserde koker- en buisprofielen. Daarnaast voeren we metaal projecten uit voor bedrijven in heel Nederland, Duitsland en België. “Kortlopende producties doen we veelal voor regionale bedrijven. Grote projecten doen we voor bedrijven door heel Nederland en daarbuiten”, aldus Jorg Blankers, eindverantwoordelijke bij Heurkens & van Veluw.

Metaalbewerking Oss

Wij zijn een ONE-STOP-SHOP. Dit houdt in dat we alle benodigdheden en machines voor plaat- en metaalbewerking en framewerk zelf in onze fabriek in Oss hebben. Dit is handig voor onze klanten, want zo hoeven ze niet meerdere leveranciers te benaderen. Onze werkplaats hebben we onderverdeeld in productiecellen die worden geleid door Q-Rocs. In het blog Dankzij de Q-Rocs en productiecellen lopen projecten beter en efficiënter kunt u lezen wat de Q-Rocs en productiecellen doen en in het blog Van een traditionele werkwijze naar Q-ROC’s en productiecellen kunt u lezen welke voordelen u hierdoor heeft als u klant bent bij ons.
 

“Dankzij de dagelijkse meetings bij het whiteboard kunnen we strak volgens planning werken.”

neem contact met ons op ▸

Lasersnijmachines en kantbanken

In de productiecellen en daarbuiten hebben we de modernste en kwalitatief hoogwaardige machines staan: 3 plaatlasersnijmachines en 1 buislasersnijmachine. De plaatlasersnijmachine kan plaatmateriaal bewerken van wel 6 meter lang. We lasersnijden enkelstuks, series en we voeren lasersnijwerk uit voor projecten. Onze buislasersnijmachine kan buizen en kokers snijden met een maximale diameter van 256. Ook hebben we 12 kantbanken voor het zetwerk. Daarnaast zijn we bedreven in keramisch stralen. Hiervoor hebben we eveneens de meest geavanceerde apparatuur staan. Verder zult u weinig papier vinden in onze fabriek. Alle productiestappen voeren we in in ons digitale papierloze systeem. 

Strak volgens planning

In elke productiecel staat een groot whiteboard. ’s Ochtends komt het gehele team daar bij elkaar om samen met de projectmanager de taken en deadlines van die dag te door te nemen. “Dankzij de dagelijkse meetings bij het whiteboard kunnen we strak volgens planning werken. Iedereen weet voor welke klanten ze die dag werken”, aldus Jorg.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Of heeft u een vraag op gebied van plaat- en metaalbewerking? U bent van harte uitgenodigd om langs te komen in onze fabriek in Oss. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of e-mailen. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

neem contact met ons op ▸

« Terug

Scroll naar boven