« Terug

“Wij groeien mee met onze klanten”

Heurkens-en-Van-Veluw-blog--team-4.jpg06 nov

Bij Heurkens & van Veluw hebben we ons gespecialiseerd in Value Engineering. Ofwel slim produceren tegen een lage kostprijs en een hoge kwaliteit. Ook zijn we zeer flexibel omdat we naast onze 130 vaste medewerkers nog een schil aan flexibele krachten hebben. Hierdoor zeggen we niet snel nee tegen onze klanten. “Wij houden de ontwikkelingen rondom de bedrijven van onze klanten goed in de gaten. Groeien zij en hebben we daardoor meer producten nodig? Dan groeien we met hen mee door bijvoorbeeld meer machines, of snellere machines aan te schaffen en meer medewerkers aan te nemen”, aldus Jorg Blankers, eindverantwoordelijke bij Heurkens & van Veluw.

Toeleverancier metalen machineonderdelen

Zo zijn we de afgelopen 20 jaar meegegroeid met onze klant Vega Systems, specialist in washing technology. Zij zijn net als wij klein begonnen en uitgegroeid tot een groot bedrijf. Al die tijd zijn wij hun toeleverancier gebleven van hun metalen machineonderdelen, doordat wij ons ook blijven ontwikkelen en steeds beschikken over de nieuwste en snelste las-, laser, zet- en kantmachines.

“We hopen dat we over 10 jaar onze klanten nog steeds zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.”

neem contact met ons op ▸

One-stop-shop

U kunt het hele jaar bij ons terecht. We zijn een one-stop-shop waardoor we snel en daadkrachtig kunnen voorzien in uw behoefte. We hebben alle benodigdheden wat betreft metaal- en plaatbewerking in huis en werken 24/7 door. Heeft u een spoedklus? Dan zetten we onze flexibele schil in. Doordat we werken met Q-Rocs en productiecellen, in het blog Dankzij de Q-Rocs en productiecellen lopen projecten beter en efficiënter kunt u lezen wat dit inhoudt, staat u in direct contact met de projectmanager van uw bestelling. Deze zorgt ervoor dat uw order succesvol kan worden gerealiseerd. Hij houdt u op de hoogte en kan u meteen antwoord geven op uw vragen. 

Lasrobot

“We hopen dat we over 10 jaar onze klanten nog steeds zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Ook zijn we van plan te groeien zodat we nieuwe klanten kunnen helpen. We zullen steeds opnieuw investeren in de nieuwste apparatuur en onderzoeken hoe zaken efficiënter en beter kunnen”, aldus Jorg. Zo houdt Frits van den Hogen, leider van het innovatieproject, zich bezig met een onderzoek naar welke producten met de lasrobot gelast kunnen worden. “20 procent van onze lasonderdelen willen wij op de robot gaan produceren. Zo wordt de doorlooptijd nog sneller en kunnen we constante kwaliteit waarborgen”, aldus Frits.

Metaal lassen, zetten of kanten?

Heeft u een vraag op gebied van metaal lassen, zetten, lasersnijden of kanten? Schroom dan niet ons te bellen. Zoals u hierboven heeft gelezen, staan we voor iedereen klaar en proberen we zo goed mogelijk antwoord te geven op uw vraagstuk.

neem contact met ons op ▸

« Terug

Scroll naar boven