« Terug

Instagram voor Heurkens & van Veluw

15 jan

Heurkens & van Veluw is vanaf nu ook te vinden op Instagram. Via het social media platform willen we jongeren bereiken en jonge medewerkers aantrekken. Ook krijgt u via Instagram (en andere social media) een kijkje in de keuken van Heurkens & van Veluw.

Jonge mensen enthousiast maken voor metaalbewerking

Meer dan 50% van de jongeren in Nederland gebruikt Instagram. Daarom zien wij dit als hét perfect platform om jonge mensen enthousiast te maken over metaalbewerking. Bij Heurkens & van Veluw zijn we altijd op zoek naar jong talent. Instagram gaat ons helpen om in contact te komen én te blijven met jonge talenten in metaalbewerking.

Het gezicht achter Instagram

Emmy van der Rijt werkt sinds juli 2017 bij Heurkens & van Veluw. Ze werkt op de administratie én is dagelijks bezig om meer bekendheid te krijgen voor ons bedrijf via social media. Emmy heeft het initiatief genomen om te starten met Instagram en gaat hier zelf mee aan de slag. Daarbij krijgt ze hulp en advies van Metaal Pac-T. Samen willen we jongeren enthousiast maken over metaalbewerking en natuurlijk ons bedrijf.

Volg ons via social media

Meer weten over Heurkens & van Veluw? Neem dan zeker eens een kijkje op social media. We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen in de metaalbranche en interessante projecten. Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn. Meer weten over ons bedrijf of heeft u tips voor ons? Neem dan zeker even contact met ons op!

« Terug

Scroll naar boven