« Terug

Nieuwe bedrijfsvideo Heurkens & Van Veluw

19 jan

Zoals reeds aangekondigd presenteren wij graag aan u onze nieuwe bedrijfsvideo! In deze video tonen wij de veelzijdigheid aan bewerkingen in metaalbewerking die Heurkens & van Veluw kan bieden.

Efficiënte wijze om klanten te informeren

De bedrijfsvideo is een ideale manier om snel en efficiënt klanten te informeren over onze mogelijkheden en capaciteiten. Veel (nieuwe) klanten zijn met ons in contact gekomen via een specifieke zoekopdracht in bijvoorbeeld Google. Ze nemen dan direct contact met ons op, maar het is voor hen dan niet meer relevant om de rest van de informatie op onze website te bekijken. Wij willen echter graag laten zien wat we allemaal kunnen bieden als bedrijf.

Wat namelijk in de eerste instantie voor een klant niet relevant is, kan in de toekomst wel relevant blijken te zijn! We zijn daarom op zoek gegaan naar een efficiënte oplossing waarbij onze mogelijkheden en capaciteiten op onze website direct zichtbaar zijn voor onze nieuwe en bestaande klanten. Dit heeft geresulteerd in een korte promotievideo van Heurkens & van Veluw.

Maak kennis met ons bedrijf in 90 seconden

Deze bedrijfsvideo is tot stand gekomen in samenwerking met JS Nederland; expert op het gebied van Multimedia brochures. De video duurt 90 seconden en in die seconden wordt - verdeeld over 10 scènes - alles wat wij in huis hebben op het gebied van capaciteit en bewerkingen voor metaal getoond.

Wij vragen daarom graag 90 seconden van uw tijd om de veelzijdigheid van Heurkens & van Veluw te bekijken!

« Terug

Scroll naar boven