« Terug

Heurkens & Van Veluw presenteert nieuw TUWI boorcentrum

14 jul

Zoals reeds is aangekondigd, presenteren wij u graag onze nieuwe investering: een CNC-boorcentrum. Sinds half juni staat onze nieuwe boorunit binnen Heurkens & van Veluw. Een waardevolle toevoeging aan ons machinepark.

Mogelijkheden nieuw boorcentrum

Deze machine biedt de mogelijkheid om de vele metaalbewerkingen die Heurkens & van Veluw uitvoert uit te breiden. De machine is geschikt voor het volautomatisch bewerken van producten met grote buitenafmetingen of voor het gelijktijdig bewerken van verschillende kleine producten. Op één machine kunnen we nu boren, tappen, frezen en ruimen. Hierdoor wordt er efficiënter gewerkt, waardoor we veel tijd besparen. Bovendien is ook onze kwaliteit verbeterd omdat er nauwkeuriger gewerkt wordt met deze machine.

Een uniek kenmerk van de machine is de automatische hoogtetaster waardoor toleranties in producthoogtes – elk product heeft zijn eigen toleranties – automatisch worden gecompenseerd. Dit zorgt voor optimale nauwkeurigheid en vergt geen nabewerking.

In deze RVS geslepen kokers zijn met behulp van de CNC- boormachine vloeiboorgaten gemaakt.

Voor meer mogelijkheden en voordelen van de CNC-boormachine, zie onze vorige blog over onze investering in de CNC-boormachine.

Vraag het onze specialist

Wilt u meer informatie over de uitgebreide bewerkingsmogelijkheden van deze machine of onze diensten op het gebied van toelevering van RVS metaalbewerking en plaatbewerking? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.

« Terug

Scroll naar boven