« Terug

Heurkens & van Veluw investeert om doorlooptijden te reduceren

01 feb

In februari begint Heurkens & van Veluw met een proef van 3 maanden, samen met SafanDarley (onze huisleverancier van kantbanken), met offline programmeren om zo de doorlooptijden te reduceren.

De kantbank die SafanDarley daarvoor bij de Osse RVS-specialist plaatst is een H-brake van 3 meter en 170ton. De kantbank is uitgevoerd met een hoekmeetsysteem en wordt offline aangestuurd met software van AutoPol.

Minder stilstand

De klanten van Heurkens & van Veluw zijn veeleisend en de producten worden steeds complexer waardoor de programmering aan de kantbanken veel tijd vergt. Door dit offline te gaan programmeren wordt ervoor gezorgd dat de kantbanken niet onnodig stil staan. Daardoor worden de doorlooptijden gereduceerd en de productiviteit verbeterd.

Lagere doorlooptijd

Directeur Manfred van Kalkeren: "Door offline te gaan programmeren worden de snelheid, kwaliteit en flexibiliteit van de werkvoorbereiding verhoogd. Uiteindelijk zal dit resulteren in een lagere kostprijs van de producten. In deze testperiode zullen we goed kijken naar de flexibiliteit van het offline programma en wat uiteindelijke de winst wordt in doorlooptijd.”

« Terug

Scroll naar boven