« Terug

Uitbreiding productieruimte Heurkens & Van Veluw

07 mrt

Als specialist in metaalbewerking bouwt Heurkens & Van Veluw continu aan de toekomst. Zo beschikken we sinds 1 maart 2016 over maar liefst 1100m2 extra vloeroppervlakte waarmee we onze productiecapaciteit verder uitbreiden.

Uitbreiding productiecapaciteit

De nieuwe hal bevindt zich onder hetzelfde dak als de rest van onze productiefaciliteiten. Een groot voordeel, aangezien we nu de volle 100% van het complex in gebruik hebben. Aankomende periode zullen wij vanuit onze huidige bedrijfshal een doorgang maken naar de nieuwe hal en deze volledig in gebruik nemen. In totaal beschikt Heurkens & Van Veluw nu over 9300m2 vloeroppervlakte.

Met de extra bedrijfsruimte verruimen we onze productiecapaciteit en waarborgen we ook komende jaren de snelheid, kwaliteit en flexibiliteit die u van ons gewend bent.

Specificaties nieuwe bedrijfsruimte

De nieuwe hal heeft een verstevigde ondergrond die ideaal is voor onze zware machines. Ook is er een grote roldeur waardoor het laden en lossen van onze kolossale producten extra gemakkelijk wordt en is de hal uitgerust met een automatisch dak waardoor we de hoeveelheid licht naar wens kunnen aanpassen.

Ook komende jaren uw specialist in metaalbewerking

De extra vloeroppervlakte past binnen onze visie van doorlooptijdverkorting en automatisering. Door het optimaliseren van de “ productieflow” kunnen wij onze doorlooptijden verkorten en eventuele verstoringen in het proces elimineren. Zo blijven we ook komende jaren uw specialist in metaalbewerking en kunt u nu en in de toekomst rekenen op een service waarin efficiëntie en kwaliteit centraal staat.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Heurkens & Van Veluw? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief, hou onze blog pagina in de gaten en volg Heurkens & Van Veluw op LinkedIn!

« Terug

Scroll naar boven