Je krijgt een plek in een innovatief en bloeiend bedrijf

Je krijgt een plek in een innovatief en bloeiend bedrijf-1.jpg01 mrt

Iedere techneut wil stage lopen of werken bij een modern bedrijf. Een bedrijf waar je kennismaakt met technische innovatie en werkt met de nieuwste apparatuur. Een bedrijf waar je je volledig kunt ontplooien en verder kunt komen. Bij Heurkens & van Veluw krijg je deze mogelijkheden volop.  

Wat je in de computer maakt, wordt werkelijkheid

“Werken met een 3D meetsysteem, het offline programmeren van de ToolCell (kantbank), het aansturen van een lasrobot, werken met een geavanceerde TUWI-boormachine: dit zijn allemaal technieken waar onze medewerkers zich vol enthousiasme op storten. Dit enthousiasme wordt nog meer gevoed als ze zien dat er een mooi, kwalitatief hoogwaardig product uit voortkomt”, aldus productiemanager en opleidingscoördinator John van den Tillaart. “Jongeren willen graag met de computer werken, en bij Heurkens & van Veluw geldt: wat je in de computer maakt, wordt werkelijkheid. Dat maakt het werk zo ontzettend interessant!”

Geschikt werk voor iedere doelgroep

Voor ieder niveau, van MBO niveau 1 tot aan HBO, hebben we geschikt werk. Je kunt bijvoorbeeld een plaatsje krijgen in Team Parts waarin je met behulp van laser snijden onderdelen maakt voor sportauto’s. Of met een buislaser componenten maakt voor botentrailers. Andere teams waarin je terecht kunt komen zijn: Team Repeat Parts, Team Projects en Team Innovation.

Ze begon als lasser en werd uiteindelijk werkvoorbereider. Een enorme ontwikkeling.

Vragen over onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures!

Technische innovatie

In Team Innovation, waar veel HBO’ers zitten, leer je nieuwe technieken en machines ontdekken met als doel processen te verbeteren en te versnellen. Een goed voorbeeld van technische innovatie is de ToolCell waarmee we kanten. Het unieke aan deze machine is dat deze is uitgerust met een gereedschapswisselsysteem, een toolchanger. De zetprogramma’s die hiervoor worden gemaakt, maken we niet aan de kantbank maar aan de computer. Je bent dus offline aan het programmeren.   

Van lasser tot aan werkvoorbereider

Je werkzaamheden zullen altijd voldoen aan de specificaties van je opleiding. Bovendien krijg je de ruimte om verder te groeien. Je collega’s hebben namelijk als taak om jou nieuwe dingen te leren, dus vraag ze de hemd van het lijf! “Een paar jaar geleden werkte hier een vrouw die van het speciaal onderwijs kwam. Ze begon als lasser en werd uiteindelijk werkvoorbereider. Een enorme ontwikkeling!” aldus John.

Reageer op jouw ideale vacature

Ligt jouw passie in het maken van mooie producten, het blij maken van klanten of het werken aan technische innovatie? Bekijk onze vacaturepagina en reageer vandaag nog op jouw ideale vacature! Laat de kans van je leven niet aan je voorbijgaan!     

Vragen over onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures!

« Terug

Scroll naar boven