Wat gaan klanten merken van de overname van Heurkens & van Veluw?

Heurkens_Thema3_Blog2Foto1.jpg23 sep

Over een aantal maanden zal Heurkens & van Veluw de naam Dumaco Oss dragen. Voor onze klanten zal dit de enige verandering zijn waar ze wellicht aan moeten wennen. De aanspreekpunten, de kernwaarden en onze bedrijfsstructuur blijven hetzelfde. “Dankzij de overname kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Ze hebben nu een toeleverancier voor alle onderdelen van hun eindproduct. Dit versnelt het productieproces en scheelt een hoop administratie”, aldus plant manager Jorg Blankers.

Een platform van plaatbewerkingsbedrijven

“Doordat Heurkens & van Veluw deel uit maakt van een platform met 7 andere plaatbewerkingsbedrijven die allen hun eigen specialisatie hebben, kunnen we klantvragen die niet in Oss passen onderbrengen bij een andere locatie. Zo hoeven ze zelf niet op zoek te gaan en kunnen wij hen ontzorgen”, aldus Jorg.

“Laatst hebben we een grote Duitse klant verwezen naar de locatie in Montfoort. Deze klant had stalen frames nodig, maar wij zijn vooral gespecialiseerd in RVS. In Montfoort kunnen ze dit wel realiseren. Dit is een win-win-situatie voor alle partijen. De Duitse klant hoefde niet te zoeken naar een andere leverancier, in Montfoort kregen ze een mooie opdracht en wij zijn blij dat we onze klant hebben kunnen helpen.”

Meer weten over Dumaco? ▸

We blijven het aanspreekpunt voor klanten

“Het is ook fijn voor klanten dat wij nog steeds verantwoordelijk zijn als we werk uitbesteden aan andere locaties. Lopen zaken niet zoals de klant dat wil? Of zijn er vragen? Dan zijn wij nog steeds het aanspreekpunt. Wij zullen regelen dat alles naar wens verloopt.”

De andere locaties van Dumaco kunnen op hun beurt ook weer werk aan ons uitbesteden. Wij zijn bijvoorbeeld in staat om complexere projecten te realiseren, zoals het vervaardigen van groot formaat motorblok onderdelen of framebouw voor verpakkingsmachines. Verder hebben we een innovatieteam dat zich volledig focust op het creëren van nieuwe technieken en automatiseringsprogramma’s. Deze kunnen de andere locaties ook benutten. Zodoende vormen we met Dumaco één groot plaatbewerkingsplatform waar kennis en kunde wordt gedeeld.

Meer weten over Dumaco? ▸

« Terug

Scroll naar boven