“De integratie van Dumaco verloopt soepel”

Heurkens_Thema3_Blog5Foto1.jpg16 dec

Helderheid van zaken, luisteren, praten en verbondenheid met de nieuwe merknaam. Deze punten van aandacht bevorderen de integratie van Dumaco onder ons personeel. “Vanaf het begin af aan zijn we duidelijk geweest over de overname. We hebben helder uiteengezet wat Dumaco voor bedrijf is en wat het zal betekenen voor Heurkens & van Veluw. Dit zorgt voor een stukje rust. Iedereen weet waar hij aan toe is”, aldus plant manager Jorg Blankers.

“Strikt genomen verandert er vrij weinig voor onze medewerkers. Ze werken nog steeds voor dezelfde klanten, hebben contact met dezelfde mensen en voeren dezelfde werkzaamheden uit. Het enige waar ze aan moeten wennen is de naam en ze zullen merken dat ons bedrijf de komende jaren zal uitbreiden.”

Meer weten over Dumaco? ▸

Verbondenheid met de nieuwe merknaam

“De verbondenheid met de nieuwe merknaam stimuleren we onder andere door excursies te organiseren naar andere locaties. Hoe werken ze in Kampen, Montfoort, ’s-Gravenpolder, Varsseveld, Woerden en Hardinxveld-Giessendam? Wat doen ze daar? Wie werken er daar? Hoe kunnen we elkaar versterken? Deze vragen zullen allemaal beantwoord worden. Omgekeerd zullen we ook de medewerkers van die locaties uitnodigen om bij ons een kijkje te nemen.”

“Verder delen we kleding en diverse gadgets uit met de merknaam Dumaco. Het personeel heeft bijvoorbeeld een windjack, tas en usb-stick gekregen. En tijdens de bedrijfsbarbecue hebben we iedereen, inclusief partners en kinderen, een dopper van Dumaco gegeven. We hopen dat ze hierdoor het gevoel krijgen dat ze bij Dumaco horen. Zo kunnen we de identiteit verder uitbouwen.

Vertrouwen en trots

“Tot nu toe zijn we erg tevreden met het verloop van de integratie. Onze medewerkers hebben er vertrouwen in en wij ook. We hopen dat ze de komende jaren met nog net zoveel plezier naar hun werk gaan als nu en dat ze trots blijven op wat we de afgelopen jaren met elkaar hebben opgebouwd.

Meer weten over Dumaco? ▸

« Terug

Scroll naar boven